horoskop

Foto: Pixabay

U prethodnom periodu sve je bilo blokirano usled novonastale situacije. Pred nama je period kada će okovi popustiti. Maj je mesec u kojem će neki znakovi poneti dodatne terete, a neki će konačno biti oslobođeni istih.

Ovan: Osobe rođene u prvoj dekadi konačno se mogu opustiti. Vreme je da mnogi ovnovi srede svoj ljubavni život zauvek. Sudbinske ljubavi će doći sa izlascima, druženjem i zabavama. Oni koji su zauzeti, svoju vezu će podići na viši nivo. 

Bik: Za njih je mesec maj mesec iskušenja Tu su prepreke, razne blokade, turbulentna dešavanja u ljubavi. Za one koji su rođeni u prvoj dekadi ovog znaka, sve veze će pucati. Za one koji su u stabilnoj vezi ili u braku, biće na testu. Emotivni život biće veoma težak i napet, gotovo depresivan. Najbolji savet je da se naoružate strpljenjem i sačekate da sve prođe. Nemojte ulaziti u konflikte sa voljenom osobom.

Blizanci: Za blizance je mesec maj sudbinski. Od presudne važnosti za njih je ono što će se dešavati na emotivnom planu. Slobodni pripadnici ovog znaka upoznaće sudbinsku ljubav, svoju drugu polovinu. 

Rak: Za rakove je mesec maj promenljiv. Savetuje im se blagi oprez, jer kod njih je sve od visina do dubina. Treba izbegavati rasprave zbog sitnica, kao i situacije danas sam na sedmom nebu, a drugog dana razočaran i sam. Oprez!

Lav: Za njih je ovaj mesec pun kočnica, poteškoća u emotivnim odnosima. Oni slobodni mogu upasti u rizične veze koje će na kraju dovesti do razočaranja. Oprez pri ulasku u vezu sa starijim od sebe.

Devica: Za njih je ovo period bez većih promena. Tek poneki impuls nešto će samo nagovestiti. Potpuno ležerno, mesec bez većih dešavanja, ležerno i opušteno.

Vaga: Puno promena na bolje. Slobodni će upoznati svoju srodnu dušu iz svog mesta, a zauzeti će se još više zbližiti sa voljenom osobom. Mnoge vage će ostati u drugom stanju, tako da ovaj mesec za njih jeste najradosniji i najsrećniji.

Škorpija: Za njih će mesec maj biti pun malera i ograničenja. Prolazne veze, trzavice u braku, rasprave i nesporazumi. Oprez!

Strelac: Promene u porodičnim odnosima i na ljubavnom planu. Malo ćete biti iscrpljeni, ali to će se popraviti krajem meseca. Mislite pozitivno i budite optimistični.

Jarac: Povratak poslovnim obavezama za ovaj znak je od krucijalne važnosti. Većina jaraca razmišlja o prošlosti. Pripazite ste ako patite od hroničnih bolesti. 

Vodolija: Slobodne vodolije su bez promene statusa, moguće je da će im se udvarati starije osobe. Kod zauzetih pripadnika ovog znaka moguće su manje nestabilnosti, ali bez posledica. 

Ribe: Mesec maj za ovaj znak donosi prave filmske ljubavi. Zauzetima će ovaj mesec biti mnogo romantičniji. Mnoge ribe će ostati u drugom stanju. Mesec maj je za njih mesec ljubavi, blagostanja i radosti.

Izvor: Telegraf. rs

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Остављати или бити остављен. Овакве ситуације су неминовне, а хороскоп открива који знакови су стално остављани...

Horoskop za sredu 15. april. Pročitajte šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje

Svesni situacije da nam je u ovim kriznim vremenima još samo humor preostao, mnoge ličnosti se svojski trude da nam ulepšaju ove dane. Neki su u svom stilu sarkastični, pomalo i cinični, a neki nas zasmejavaju skečevima koje postavljaju na društvenim mrežama.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone