Šta nam donosi mladi Mesec u Blizancima?

Horoskop blizanci

Foto: Pixabay

Samo jednom u godini blizanci imaju mladi Mesec u svom znaku. Ove godine to počinje 22. maja i doneće neke novine a zacrtani ciljevi su tu, na dohvat ruke.

Veoma važan period za ovaj horoskopski znak i to baš sada kada je mladi Mesec u njihovom znaku. Kod mnogih osoba javiće se želja za novinama. Promene će biti neizbežne i vidljive. Bilo da težite promeni mesta, posla ili, prosto, želite novu frizuru, promene će biti uočljive i veoma pozitivne. Novina će biti i na emotivnom polju, kako bi izbegli monotoniju i svakodnevnu kolotečinu. Posvetite se ciljevima kojima težite i koje ste zacrtali i iskoristite vladavinu mladog Meseca, jer sada imate priliku za to. 

Aspekt sa Saturnom iz vodolije imaće mladi Mesec, a to će kod pojedinih osoba rezultirati promišljenošću, ozbiljnošću, konzervativnošću i oprezom. U ovom periodu komunikacija je vrlo naglašena, pa eto mogućnosti za dobre poslovne prilike ili za produbljivanje emocija sa partnerom. Aspekt sa Marsom iz riba donosi emotivnu krizu, ali i probleme sa zdravljem. Merkur i Venera iz blizanaca mogu biti krivci za prevlast između intuicije i osećanja. Posebno Merkur može prouzrokovati neke nerealne komunikacije i laži. Mars u ribama može doneti zastrašivanje nekim nepovoljnim vestima. Međutim, nema mesta negativnosti, jer opreza neće manjkati. 

Ovaj period je posebno pogodan za blizance jer će ostaviti poseban utisak na druge, pratiće ih srećne okolnosti koje će prepoznati i znati da iskoriste na pravi način. Takođe, u komunikaciji sa drugima biće puni samopouzdanja, zračiće pozitivnom energijom i harizmom. Mladi Mesec u blizancima donosi mir, sreću i blagostanje ovom horoskopskom znaku. Pa, ako ste postavili sebi neke životne ciljeve, iskoristite svoju šansu. Ovo je vaše vreme!

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Kako vreme odmiče, stiče se utisak da smo svojoj deci dužni kvalitetnijeg i boljeg, edukativnijeg programa. Sve je manje dobrog TV programa za decu i mlade, a sve više sadržaja koji su okupirali kanale. Kako je lepo bilo nekada kada su emisije za decu bile prioritet! One su zabavljale, edukovale, razonodile, a radila ih je ozbiljna ekipa ljudi. Ni program za mlade nije izuzetak u ovoj priči.

Žena rođena u znaku škorpije je mudra, ali i misteriozna. U stanju je da ljude čita kao knjigu i da uvek iznese svoje mišljenje. Iskrenost i osećaj za pravdu njeno su drugo ime.

Svesni situacije da nam je u ovim kriznim vremenima još samo humor preostao, mnoge ličnosti se svojski trude da nam ulepšaju ove dane. Neki su u svom stilu sarkastični, pomalo i cinični, a neki nas zasmejavaju skečevima koje postavljaju na društvenim mrežama.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone