Retrogradni Pluton donosi veliku sreću nekim znakovima!

horoskop pixa

Izvor: Pixabay

Pluton je od 25. aprila retrogradan i ostaće takav do 24. oktobra 2020. godine.

Pluton je planeta koja najsporije menja svoj položaj. U jednom znaku se u proseku zadržava oko 20 godina, pa je astrolozi nazivaju i "generacijska planeta". Njen uticaj je moćan, a kada Pluton postane retrogradan, to znači da su pred nama značajne promene. Ovo je prilika da se suočimo da strahovima i stvarima koje smo dugo odlagali.

4 znaka zodijaka će naročito osetiti ovu promenu. Za njih je započeo najuspešniji period ove godine i trajaće do 24. oktobra.

Bik

Pluton stvara pozitivan aspekt za sve Bikove, što ukazuje da se energije dopunju i lako kreću. Osećaćete da se sve slaže na svoje mesto, čak i ako se neki vaši planovi budu promenili.

Kada je reč o tranzitu Plutona promene dolaze polako, ali će za Bikove doći na lak način. Možete osetiti promene u načinu razmišljanja, čak i u edukaciji ili planovima za putovanje – ali ne na loš način.

Imaćete nova interesovanja, životne puteve i gledaćete na svet drugim očima.

Devica

Device će početi da uživaju u novim stvarima, drugačije će provoditi svoje slobodno vreme. Pluton će doneti više zabave nego bolih i teških situacija, zahvaljujući Plutonu koji će formirati trigon sa Suncem.

Pluton će biti retrogradan u vašoj kući dece, prijatelja i ljubavi, tako da ćete moći da osetite promene u ovoj oblasti.

Ukoliko budete želeli da prekinete neke romantične ili prijateljske odnose, mogli biste i dalje da održite dobre odnose.

Škorpija

Pluton je vaša vladajuća planeta, Škorpion, tako da ćete u velikoj meri osetiti ovu retrogradnost – ali očekujte pozitivne promene ovog puta!

Ako se dogodi velika promena u vašem životu, to neće biti ništa bolno, niti će moći da vas omete, jer Pluton formira aspekt sa vašim Suncem, koji se obično odnosi na komunikaciju.

To će reći da možete da očekujete brojne razgovore i svakodnevne susrete, sa prijatlejima, kolegama, poznanicima, koji će imati jak uticaj na vaš život.

Ribe

Intenzivni tranziti Plutona mogu biti teški za sanjive, emotivne i spiritualne Ribe, ali na sreću ova planeta formira povoljan sektilni aspekt sa vašim Suncem, tako da ćete osetiti kako sve promene dolaze postepeno u vaš život – u blagim talasima.

Retrogradni Pluton vas neće uopšte ometati, niti će vam donositi neke probleme.

Iako će promene uticati na vaše želje, nadanja, pa čak i na sferu društva, one neće biti dramatične. Prihvatite ih, novo društvo, interesovanja, ideje, jer će vremenom sve doći na svoje mesto i bićete presrećni zbog toga.

Izvor: Stil

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ovaj horoskopski znak, poznat po mnogim oprečnostima, u maju će osetiti olakšanje. Planetarni aspekti su takvi da će rođeni u znaku vodolije na psihičkom i emotivnom planu osetiti rasterećenje.

Veoma stara nauka, numerologija, nauka o brojevima vuče korene iz starog Egipta, Grčke, Kine i Indije. Na osnovu brojeva moguće je odrediti karakter neke osobe, ali pruža i uvid u njene osobine, afinitete i ciljeve. Postoji nekoliko metoda kako izračunati svoj broj rođenja, lični ili srećan broj.

Samo jednom u godini blizanci imaju mladi Mesec u svom znaku. Ove godine to počinje 22. maja i doneće neke novine a zacrtani ciljevi su tu, na dohvat ruke.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone