Dnevni horoskop za SUBOTU, 1. avgust 2020. godine

Foto: Pixabay

Mesec je u trigonu sa Uranom ove subote, kada je pogodno da se malo otisnete u izučavanje mističnog, nedokučivog i neobjašnjivog. To će vam zaokupiti pažnju i udaljiti misli od problema svakodnevnice.

Ovan

Dobićete ponudu za još jedan honorarni posao. To je dobra prilika za vas, jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim delom ste sami krivi za to. Osetljivo vam je grlo.

Bik

Danas ćete imati veliku podršku saradnika, ali i nadređenih, iskoristite to. Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem. Muči vas nesanica.

Blizanci

Danas imate mogućnost da ostvarite važne kontakte sa moćnim ljudima i tako sebi obezbedite bolji položaj. Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas. Uravnotežite ishranu.

Rak

Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, danas ćete sklopiti dobar posao. Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Danas ćete imati priliku da se predstavite u pravom svetlu. Problemi sa sinusima.

Lav

Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima. Loša vam je cirkulacija.

Devica

Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni zbog neizvesnosti. Danas vam se može posrećiti. Ono što sada tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Pričuvajte se povreda i padova.

Vaga

Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to potrudite se da budite uporni i istrajni. Može se dogoditi sasvim neočekivani susret koji bi na vas ostavio snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju. Moguća prehlada.

Škorpija

Uspešan dan za one koji se bave javnim zanimanjem. Pomoć stiže od starije i uticajne osobe. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja. Lako se zamarate.

Strelac

Danas je bitno da imate dobru taktiku. Ne obraćajte pažnju na okolinu i njihove priče. Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Osećate se dobro.

Jarac

Pokušajte da svoje nezadovoljstvo ne pokazujete pred saradnicima. Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Proverite krvnu sliku.

Vodolija

Danas možete biti prijatno iznenađeni obrtom situacije. Pokušejte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša. Ne ignorišite tegobe koje imate, već posetite lekara.

Ribe

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Osećate se dobro.

(Glas javnosti/Današnji Dnevni Horoskop)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета