АКО СТЕ НЕСТАБИЛНИ, ПРЕВИШЕ ОВЕТЉИВИ ИЛИ ПЕРФЕКЦИОНИСТИ, СЛЕДИ ВАМ ШУТ КАРТА: ОВИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ СУ НАЈЧЕШЋЕ ОСТАВЉАНИ

AddidasPatikeIlustracija

ИЛУСТРАЦИЈА

Остављати или бити остављен. Овакве ситуације су неминовне, а хороскоп открива који знакови су стално остављани...

Близанци

Друштвени, обожавају упознавање нових људи и склони су авантурама. Лако привуку партнера, али проблем је да га задрже. С обзиром да су стално у потрази за новим узбуђењима, Близанци врло често делују неодговорно и нестабилно, због чега их партнери често остављају.

Рак

Ракови се јако брзо заљубљују, а цео њихов живот вођен је емоцијама. Све доживљавају врло интензивно, због чега је лако да их повредите. Због овога Ракови врло често остају без партнера.

 Девица

Јако организоване Девице врло често посвећују превише пажње детаљима и не одустају од планиране рутине. Делују као досадне особе. Због својих манира увек су "материјал" за остављање.

 

Глас јавности/ Курир.рс/ Индекс.хр. / од 03.10.2018.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene

Lavove čekaju novine na poslu, Vage čekaju planovi proširenja porodice, a šta vas očekuje, pročitajte u dnevnom horoskopu za danas!

Dva važna pomračenja u junu, pomračenje Meseca u znaku Strelca i pomračenje Sunca u znaku Raka, dovešće do korenitih promena. Usled ove kosmičke pojave aktiviraće se razne energije koje će itekako uticati na našu sudbinu.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone