Полиција покренула истрагу против Луке Јовића

Luka-Jovic_Bundesliga

фото: youtube/Bundesliga

Познати српски фудбалер Лука Јовић, постао је предмет истраге српске полиције јер се оглушио о пропис о обавезној самоизолацији на 14 дана након доласка из земље нарочито погођеном епидемијом корона вируса, сазнаје Блиц.

Министар унутрашњих послова Републике Србије Небојша Стефановић, рекао је данас да су написане кривичне пријаве неким имућним спортистима уз коментар, да то што су спортисти и што су имућни, неће им помоћи да не буду кажњени, a kазне су од једне до 12 година затвора.

У току је провера кретања Луке Јовића. Истражним радањама је обухваћено с ким се виђао и куда и с ким се кретао наш фудбалски репрезентативац, како би се утврдили потенцијални ризици ширења епидемије.

Члан мадридског Реала је, према речима његовог оца Милана, дошао у Србију прошле недеље, а виђан је како шета улицама Београда. Иако је након тестирања у Шпанији утврђено да није инфициран, пропис важи за све јер је могао да се зарази и то прошири на друге.

Јовић је стигао из Шпаније у којој је до среде увече, 18. марта, према писању "Ел паиса", 14.535 особа било инфицирано, 1.081 излечено, а 630 лица је нажалост преминуло. У самом Мадриду, одакле је Лука Јовић дошао у Србију, до сада је 5.637 лица било позитивно на тесту, а њих 390 је изгубило живот.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Francuskoj su odluličili da je čekanju došao kraj i odlučili da završe prvenstvo u fudbalu bez nastavka. Titulu je prema postojećoj tabeli osvojio PSŽ.

BOJANA I VOJISLAV U MODRICAMA, POLICIJA IM SE PODSMEVALA! Još jedno svedočenje o napadu migranata.

Predsednik La Lige Havijer Tebas izjavio je da bi španski klubovi mogli da izgube astronomskih milijardu evra zbog pandemije korona virusa.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone