Mrkela: Ne znamo kada će početi prelazni rok, ali smo spremni na svaki scenario

Youtube printscreen

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela rekao je da u klubu jedva čekaju povratak na teren i istakao da će naredni prelazni rok biti drugačiji od svih do sada

Korona virus je zaustavio fudbal širom Evrope, pa tako i u Srbiji. Klubovi su i dalje u neizvestnosti na koji način će se prvenstvo nastaviti, odnosno da li će se u opšte nastaviti. Osim toga veliko je pitanje kako će se odvijati prelazni rok, obzirom da je KOVID-19 poremetio planove svim klubovima.

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela rekao je da u klubu jedva čekaju povratak na teren i istakao da će naredni prelazni rok biti drugačiji od svih do sada.

"Pratimo veliki broj igrača, u ovom trenutku imamo u našoj bazi podataka mnogo fudbalera koji bi mogi da zadovolje kriterijume igranja u Crvenoj zvezdi. Kada se jedan prelazni rok završi, a to je bilo pre par meseci, odmah počinju pripreme za naredni i taj prelazni rok se priprema u skladu sa željama trenera, sa pretpostavkom sa kojih pozicija će igrači napustiti klub. Ovaj prelazni rok biće drugačiji nego svi do sada", rekao je Mrkela za klupski sajt.

Ne znamo kada će početi, ne znamo na koji način ćemo ga raditi, ali pripremamo se za više scenarija i u skladu sa onim koji bude aktuelan reagovaćemo, verujem, na najbolji mogući način, ističe on.

"Pre svega se svi nadamo da se što pre vratimo kolektivnim treninzima i da se sve nastavi. U kom formatu i kako to još ne znamo. U skladu sa tim, kada se nastavi sezona i kada se završi, radićemo na tome šta će se dešavati između kraja sezone i početka kvalifikacija", poručio je Mrkela.

 

(Izvor: Tanjug)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета