ИГНОРИСАО КАРАНТИН, ОТИШАО У ПРОВОД: Још једном бахатом фудбалеру прети затвор

Nikola-Ninkovic

фото: youtube/S.N.

Никола Нинковић (25), бивши фудбалер Партизана који посљедње четири године игра у Италији, игнорисао је молбе српских власти својим држављанима у земљама које су веома погођене корона вирусом да не долазе у Србију како не би дошло до даљег ширења тог вируса.

Он је супротно молбама, приватним авионом дошао у Београд из Асколија у регији Марке, у којој су само јуче од короне умрле 23, а од почетка харања вируса у тој земљи укупно 114 особе. Нинковић је прекршио и српски закон о обавезној изолацији и то по доласку у Србију из земље с преко 35 хиљада обољелих и преко три хиљаде умрлих од ковид.

По доласку у државу у којој због епидемије корона вируса влада ванредно стање, Нинковић је уместо у двонедељну самоизолацију, отишао у богат београдски ноћни живот. Последњих дана виђен је у више познатих тамошњих кафића и ресторана.

Због тога је попут Јовића добио кривичну пријаву па му, као играчу Реала, прети затвор.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Beloruski predsednik i dalje odbija zaštitne mere povodom pandemije korona virusa

Краткотрајни карантин који је прописан за регионе на северу Италије изазвао је саобраћајни хаос тиме што је ограничено кретање четвртине становништва Италије. Уредба коју је издао италијански премијер Ђузепе Конте погађа око 16 милиона људи, укључујући регион Ломбардије и још најмање 14 суседних провинција.

Нема потребе да се председник Русијe тестира на корона вирус

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета