fudbal-lopta-pixabay

Izvor: Pixabay

Ponovo trzavice u Italiji kada je u pitanju nastavak prekinutog šampionata usled pandemije koronavirusa. Taman kada se mislilo da je sve spremno za postepeno vraćanje pripremama za nastavak usledio je dekret premijera te zemlje.

Predsednik Vlade Italije Đuzepe Konte doneo je dekret po kojem su svi sportski događaji i takmičenja suspendovani do 14. juna. To znači da šampionat u Seriji A ne može da se nastavi pre 15. juna.

U Italiji su se nadali da će početi kada je planirano da nastave Španci (13. juna) i Englezi (12. juna), ali u najboljem slučaju počeće koji dan kasnije. Već je nastavljeno takmičenje u Bundesligi, ali na primer u Škotskoj je proglašen kraj šampionata.

(N1)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Predlog stručnjaka za vožnju javnim vozilima u narednom periodu. Autobuse će prvo koristiti zaposleni, studenti, nezaposleni pa penzioneri.

Pandemija koronavirusa koja hara svetom naterala je čak i Roberta Prosinečkog da promeni neke životne navike.

Internet platforme uklonile su ili blokirale na stotine miliona lažnih reklama u vezi sa koronavirusom i aktuelnom zdravstvenom krizom, dok su dodatne analize utvrdile i da su vlasti u više država bile u kontaktu sa onlajn prevarantima.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone