Toni Cetinski: Možete me ućutkati, ali me ne možete vakcinisati!

toni cetinski yt

Izvor: You Tube, print screen

Poznate ličnosti širom sveta uveliko daju svoja mišljenja o vakcinisanju. Mnogi su izrazili veliku u sumnju u to šta se, zapravo, krije iza svega. Prvi su počeli teniseri kao što su Novak Đoković i Rus Marat Safin, ali ni pevači ne izostaju. Hrvatski pevač, Toni Cetinski, razgovarao je sa svojim pratiocima na temu vakcinacije protiv korona virusa.

Toni Cetinski je u razgovoru sa pratiocima na Facebook-u rekao da će "morati da otvore Goli otok za sve nas koji nećemo da se vakcinišemo".

-Ne plašim se više korone, plašim se trenutka kada krene represija i kada će krenuti nasilno da vakcinišu one koji ne žele da se vakcinišu. To me jako zanima i plaši. Ko će mene naterati da se vakcinišem ako ja to neću? Ko hoće, slobodno, nemam ništa protiv- rekao je pevač kao i da se nada da ga "Facebook neće zatvoriti jer priča o tome".

-Možete me ućutkati na neko vreme, ali me ne možete vakcinisati. Otvorite Goli otok za nas koji ne želimo da se vakcinišemo, pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, ili nas uspavajte, pa silom vakcinišite.

Cetinski je potom u razgovoru s pratiocima upitao i "da li je moguće da je to sve kako bi nas doveli pod kontrolu?".

"Da nas čipuju vakcinom?", pisao se pevač i na kraju rekao da mu "niko nije dobro objasnio protiv čega se vakciniše, pa sad ne bi verovao nikome ukoliko bi vakcina protiv korona virusa i došla na tržište".

Izvor: Mondo

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Portparol Kremlja Dmitri Peskov odbacio je kao netačne navode o visokoj o stopi smrtnosti od kovida 19 među zdravstvenim radnicima u Rusiji.

Čelnik "Granda" Saša Popović jedna je od najuticajnijih ličnosti u svetu domaćeg šou-biznisa.

Vlada Nemačke odložila je odluku o potpunom otvaranju škola i vrtića, kao i o nastavku fudbalskog prvenstva, objavio je Fokus magazin u onlajn izdanju.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone