SUDBINA JE ZA NJIH IMALA DRUGAČIJI PLAN: Završili su stručne srednje škole, a postali PEVAČI!

Foto: Youtube/Printscreen

Nije nepoznanica da se mnogi ljudi ne bave onim za šta su se školovali. Isti slučaj je i s većinom naših pevača - retko ko od njih ima završenu i nižu muzičku školu.

Mnogi od njih školovali su se da budu medicinski radnici, učitelji, turistički vodiči, frizeri, ili pak trgovci, što je slučaj s Draganom Mirković, Mirom Škorić i Tanjom Savić.Dragana je rano počela da peva, ali nije zapostavila školovanje i završila je srednju trgovačku školu. Isto obrazovanje ima i Mira, ali ona ima diplomu i srednje muzičke.Tanja je diplomu stekla u školi u Smederevu. Ona nije želela da studira jer joj učenje nije išlo dobro, a kako su pre nekoliko godina novinarima rekli njeni profesori, bila je dobar ili vrlodobar đak i nije se isticala. Mi vam otkrivamo koje su škole završile pojedine pevačke zvezde.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#tanjasavic #ljubav #sreca #radost #volimvas

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

 

Marija Šerifović završila je nižu muzičku školu i gimnaziju u Kragujevcu. Pevačica nije bila ljubitelj škole, posebno zbog matematike, koja joj nikako nije išla, a zbog koje je njena majka Verica Šerifović napustila školovanje.Jednom prilikom Marija je, kad je dobila prelaznu ocenu, pozvala trubače u školu da to proslavi. Po završetku gimnazije, doselila se u Beograd, gde je na jednom privatnom fakultetu završila menadžment. Gimnaziju u Brčkom završila je Brena.

 
 
 
View this post on Instagram

Peace✌🏼Love 🎯And Ice Cream🍦

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

Rada Manojlović završila je Ekonomsku školu u Velikoj Plani, gde je bila đak generacije. Upisala je Ekonomski fakultet u Kragujevcu, ali joj je ostao jedan ispit da diplomira. - U školi sam bila kampanjac. Nisam učila redovno, ali kad sednem, ja to naučim za pet! Drugačije ne umem! Imala sam samo petice - pohvalila se Rada svojevremeno.

 
 
 
View this post on Instagram

🪐🪐🪐

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета