ROMANA U TEŠKOJ DEPRESIJI: Plače i odbija hranu, plaše se DA NE DIGNE RUKU NA SEBE!

Romana-i-Filip-INSTA

Foto: Instagram

Pevačica Romana Panić koja je uhapšena sa dečkom Filipom Mrkajićem u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, navodno se nalazi u teškoj depresiji. Domaći mediji prenose da ona odbija hranu, da slabo spava i je po ceo dan u suzama zbog cele situacije.

"Romanino hapšenje izazvalo je veliki šok među njenim najbližima, ali i među prijateljima, budući da je niko ni u ludilu nije povezivao sa kriminalom. Krađe koje su ona i njen partner Filip počinili bile su udarna tema u svim australijskim medijima, a Romana je bila svesna da će vest o njenim kriminalnim radnjama brzo doći i do Srbije", priča izvor. 

"Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu ne napušta je griža savesti, koja se meša sa tugom i stidom jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga je pala u tešku depresiju, pa malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom", objašnjava izvor i ističe da je Romanino stanje sve gore.

"Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, to joj je bilo na prvom mestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje. Ako i zaspi na nekoliko sati, zaspi u suzama. U suzama se probudi i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svesna je da će teško nadoknaditi bol koji im je nanela", priča izvor i otkriva da najbliži na sve načine pokušavaju da je ohrabre.

"Iako su njeni najbliži skrhani bolom zbog hapšenja, više ih boli što za sada ne postoji mogućnost da je vide. Plaše se da će nauditi sebi i da neće prestati da se uništava dok ne vidi bar nekog člana porodice. Koliko god da su ljuti, njihova je i vole je. Žele da pregura zatvorsku kaznu i nema sumnje da će dati sve od sebe da dođu do nje. Saznanje da je u depresiji i da odbija obroke teže je od svake sramote koju osećaju i neće dozvoliti da se njihovoj Romani dogodi bilo šta loše", zaključuje prijatelj porodice Romane Panić.

(Izvor: Kurir)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Zbog rastućeg broja obolelih od koronavirusa u Srbiji i regionu, mnogi zakazani nastupi i koncerti regionalnih estradnih zvezda morali su da budu otkazani.

Jelena Karleuša je na svom lajv koncertu na Youbox aplikaciji napravila pravi spektakl, ovaj događaj pratilo je oko 80.000 ljudi. Karleuša je i ovim nastupom pomerila granice kada je u svom stilu na binu sletela helikopterom.

Poslednjih mesec dana Dragan Kojić Keba skoro da ne izlazi iz kuće. Od prvog dana otkako je proglašena pandemija virusa korona pevač poštuje sve preporuke nadležnih i trudi se da vreme u izolaciji provede kvalitetno i kreativno. Dok čeka kraj vanredne situacije, Keba komponuje nove pesme, uči engleski, a posle dužeg vremena počeo je da piše poeziju.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone