ROMANA PANIĆ PUŠTENA IZ ZATVORA: Da li će sada morati da ČISTI ULICE I PERE GRAFITE?

Foto: Instagram/romana_panic

Romana Panić puštena je iz zatvora, ona je bila iza rešetaka od 25. juna do sada, zbog pljačkanja bankomata u australijskom gradu Brizbejn.

Pevačica, osuđena na tri meseca, imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu 1. avgusta.

Nakon izlaska iz zatvora pevačica je smeštena u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je  u zatvoru u Brizbejnu.

Prema australijskim zakonima, Romana i Mrkajić su u obavezi da vrate sav opljačkani novac, a to je 22 i po hiljade dolara ili će štetu morati da nadoknade kroz rad. Mogu biti raspoređeni da čiste ulice, sređuju parkove, peru grafite.

Kako se špekulisalo, pevačica se najverovatnije odlučila na sraman potez zbog velikih dugova koje je imala, odnosno jer još uvek nije uspela da vrati novac koji je pozajmila od zelenaša (50. 000 evra), za kupovinu stana na Voždovcu.

(Glas javnosti/Novosti.rs)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета