Rada Manojlović: Pumpadžije me ismevale (FOTO)

Rada Manojlović INST Psc

Foto: Printscreen/Instagram/radamanojlovic

Pevačica Rada Manojlović priznala je da se na početku karijete susretala sa predsrasudama i prozivkama, te da je zbog automobila koji je vozila bila predmet podsmeha.

- Meni se narod podsmevao. Ja sam devet godina vozila auto ''pežo 207''. I to nepevači, nego ljudi koji rade na benzinskoj pumpi, u prodavnici... Ja stanem da natočim gorivo i kažu mi: ''Pa ti još voziš tu biciklu''. Koliko puta su mi rekli na carini: ''Pa ti još nisi promenila auto''. Izvini, molim te, što bih ja menjala auto koji mi nikad nije stao i odveze me od tačke A do tačke B sasvim regularno? Ali ne izgleda kako treba. Kad sam promenila auto, onda je ono s magarca na konja - u ''rendža''. E onda kažu: ''Vidi je ova bahata!'' Tako da zaista ne treba da se bilo kome pravdate, bukvalno ću ako hoću samo listić da stavim, kao Eva! Ako se meni to radi i ništa neću nikome da objašnjavam - rekla je Rada.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

🙋🏼‍♀️💋

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

(Izvor: Magazin In/Blic)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Severina Kojić već godinama muku muči sa kičmom, a fizioterapija na koju ide, sve manje joj pomažu, pa je operacija navodno sve izvesnija opcija.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone