OLIVERA BALAŠEVIĆ (61) POKAZALA ZAVIDNU FIGURU: Na izgledu joj mogu zavideti mnoge (VIDEO)

balasevic

Foto: Youtube/printscreen

Olivera Balašević nema koga nije raspametila objavom za koju je ispozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, pa pokazala zavidnu liniju. Supruga Đorđa Balaševića u 61. i te kako žari i pali, a na izgledu mogle bi joj pozavideti mnoge.

Ona se, pak, nije osvrtala mnogo na lavinu komentara koj uje pokrenula. U jednom trenutku uskočila je u bazen pa nastavila da uživa u sunčanom danu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

"Kupači sa obe strane reke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani. Rekoh da sam bila žgoljava, sićušna za svoje godine, pa je bilo pravo čudo već i to što toliko dete uopšte ume da pliva, a skok je sve ostavio bez daha. Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije činila u životu bio je krajnje jednostavan, na noge, sa vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi ne zaboravljaju se nikad. Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni plutani plovak, i verovatno su posmatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u vazduhu. Dečaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok, što sam uostalom i htela, lukavo isplivavši posle prvog skoka na drugoj strani, samo da im ne bi palo na pamet da me odgovaraju od sledećeg pokušaja. Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta, i nisam bila sigurna da li mi to mašu ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro videla kako Zoran trčeći odlazi ka kući, u nameri da bar blagovremeno prijavi mami i time najveći deo neizbežne kazne prebaci na mene." Planeta Dvorište, str.26.

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on

(Izvor:Kurir)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ceca nije bila na snimanju, a finalni proizvod je videla pred samo emitovanje. Malo je reći da je bila oduševljena

U nedelju 28. juna, tržni centar u Rakovici preimenovan je u BIG Rakovica. Ovo ponovno otvaranje obeležio je koncert Nataše Bekvalac koju je dočekala brojna publika.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone