Narodni pevač poručuje kolegama: prvo poreska prijava pa pomoć od države

miroslav-ilic

Na jednu od aktuelnijih tema vezanih za estradu - da li pevači treba da dobiju novčanu pomoć od države, zbog uvođenja vanrednog stanja, popularni prevač narodne muzike Miroslav Ilić je predložio ' dajte da vidimo njihove poreske prijave'.

'Voleo bih da vidim poreske prijave tih što se bune', rekao je Ilić o kolegama koji traže pomoć od države zabrinute za svoju egzistenciju.

I dok su pojedini muzičari u strahu za svoju egzistenciju tražili pomoć od države, jedan od najpopularnijih folk pevača misli drugačije.

'Svi ćemo da trpimo srazmerno. A ti što se najviše bune zbog ove situacije ja bih voleo da vidim njihove poreske prijave', rekao je pevač bez da otkriva na koga tačno misli.

'Uvlačite me sada u neke ratove. Ne bih dalje o tome pričao' , dodao je Miroslav Ilić. 

On je naveo da je dane u izolaciji tokom trajanja vanrednog stanja proveo u svom domu u Beogradu te da mu je 'odmor' prijao.

 

 

 

 

.

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

SVAKE NEDELJE ŠESTA NEDELJA ADVOKATI PROTIV SUĐENJA NA DALJINU VUČIĆ TELEFONIRAO ZARAŽENIMA VESIĆEVO „DANKE DOJČLAND“ 6. APRILA VASKRS U CRKVI, ANTIHRSIT U KUĆI KREMACIJA U ŠPANIJI, ISPRAĆAJ U UŽICU FIFA I MITO ZA KATAR PRVO PARENJE U DOBA KORONE

Čelnik "Granda" Saša Popović jedna je od najuticajnijih ličnosti u svetu domaćeg šou-biznisa.

Pevač Đorđe David potvrdio je da ima korona virus na svom Instagram profilu.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone