Ceca: Skinula sam teret s grbače

Ceca

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je dušu i sumirala utiske nakon gostovanja u emisiji "Hit tvit". Folk zvezda je u intervjuu za "Blic" govorila o raspravi sa liderom LDP-a Čedomirom Jovanovićem, kao i napuštanju ovog tok-šoua u jednom trenutku.

- Gostovanje u "Hit tvitu" sam dogovorila pre dve nedelje, dva dana pred snimanje me je pozvao Željko Mitrović i pitao da li bi smetalo da u studiju bude i Čeda Jovanović. Iskreno, meni je to bio znak da se neke nikada izgovorene stvari postave na svoje mesto, a i što bih ja imala problem, u našem nepostojećem odnosu, on je taj koji je naneo nepravdu, bol, pa što ne reći i zlo mojoj deci i meni u jeku svoje moći - rekla je Ceca na početku razgovora.

Folk zvezda je izjavila da je izlaganja Čede Jovanovića nisu uznemirila.

- Nijedna reč me nije uznemirila, to su priče koje su već toliko plasirane, a pre svega netačne. Šta mislite, da ne bih pred zakonom odgovarala da je bilo šta od toga tačno. Ovo je bila živa reč, milionski auditorijum, svako je doživeo na svoj način, a ja kao olakšanje jer sam izgovorila i oslobodila se tereta koji me toliko godina mučio - rekla je ona.

Ceca navodi da je imala još neke stvari da kaže Jovanoviću.

- Naravno da jesam. To nije priča koja može da stane u jednu emisiju, a niti će sve priče sveta ispraviti sve ono što se desilo. Kao što sam rekla, ja sam oprostila, a neka Jovanović živi sa svojom savešću, a Bog će da sudi - rekla je pevačica.

Ceca je potom ispričala šta se dešavalo dok su bile reklame.

- Sve vreme je trajala diskusija. Mislim istom intonacijom je bilo. Nas nije uslovljavao etar. Iznosila sam činjenice, on je bio taj koji je morao da odgovara na pitanja, a ne ja. I tako i treba da bude, ja živim od svakog ko svojevoljno kupi kartu za moj koncert, a on živi od poreskih obveznika Srbije i stranih donacija, te je na njemu da on narodu objasni - navodi ona.

U jednom trenutku, Ceca je napustila emisiju nakon žestoke rasprave Čede Jovanovića i Željka Mitrovića. Ubrzo se u studio i vratila, a otkrila je i zašto.

- Na insistiranje Željka Mitrovića - rekla je ona.

(Izvor: Telegraf)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Rada Manojlović otvorila je dušu pa za jedne domaće medije navodno otkrila kako nije nije bila meta samo navalentnih muškaraca već i jedne žene, koja je pokušala da je siluje na jednoj proslavi u Beogradu.

U kući pevačice Nataše Bekvalac juče se odigrala prava drama, kada je oko 11 sati u njen dom upao nepoznat muškarac. U Natašinu kuću u Čeneju ušao je nepoznat muškarac, koji je nosio pevačici poklon i cveće.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone