Anđin ultimatum Bredu Pitu: Ne sme da snima ljubaven scene

anglina-jolie-brad-pitt

Foto: Flickr

Iako su svi mislili da se odnos između Anđeline Žoli i Breda Pita pomalo stišao, novi problemi zakucali su na vrata.

Bred je našao novu devojku, njegovu koleginicu, Aliu Šouket koju je upoznao sa svojom ćerkom Šiloh. Upravo to je iznerviralo Andželinu.

 S obzirom na to da bivši supružnici nisu ostali u dobrim odnosima, prati im se svaki korak, a izgleda da i sami za to daju povoda. Ovog je puta pažnju privukla reakcije glumice na spomenuti susret njene ćerke i nove navodne Bredove devojke. Postavila je odmah ultimatum i zapretila preko dece.

Ultimatum je samo nastavak stare zabrane koju je Adželina pre 10 godina uvela u brak. Reč je o zabrani u kojoj Bred nije smeo snimati ljubavne scene ni sa jednom drugom glumicom, osim nje.

 Najnoviji dodatak toj zabrani je onaj u kojem Adželina bivšem suprugu naložila da svoje prijateljice i buduće partnerke ne upoznaje sa njihovom decom.

- Verujte mi, Žolijeva ne bira reči kada je u pitanju Alia. Najblaže rečeno, ne smatra je niti nekom lepoticom, čak govori da je ružna - ističe izvor.

(Izvor: Blic)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Србија се опростила од још једног великана, пошто је познати певач народне музике Синан Сакић преминуо услед компликација са јетром.

Reper Stefan Đurić Rasta prekinuo je višegodišnjuposlovnu saradnju sa Markom Nikolićem, bratom pop pevačice Ane Nikolić.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone