ajk1

youtube

Da bi se takva situacija dogodila je moguće pomoću pametne tehnologije i veštačke inteligencije.Ideja je da se sve poveže sa veštačkom inteligencjom, zato i imamo internet stvari.


Takođe žele i bezgotovinsko društvo,gde je sve digitalni novac sa jednom valutom koja će proticati kroz ovu pametnu mrežu.


Ovo društvo " Igre gladi" kako ga zove,je tako dizajnirano da nema mala i srednja preduzeća, već samo ogromne korporacija koje sve kontrolišu i proizvode. Amazon je klasičan primer.
Ono što korona virus histrija sada kreira je situacija koja se odvija svakim satom u celom svetu i uništava mala preduzeća i pordične biznise.


Trebali bi se zabrinuti o stvarima koje će nam veoma brzo biti ispred nosa, sve vezano sa 5G mrežu na frekvencijskom nivou koji će imati uticaj u svim komunikacijskim sferama.

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Postoji nešto u nama što nas usmerava, što možemo da koristimo za upravljanje svoga života i zdravlja,možda pomoću toga možemo biti i izmanimulisani,a to su naše misli. O igri sa podsvešću i hipnozi pričali smo sa hipnoterapeutom Aleksandrom Bošković. 

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone