GLAS ŽIVOTA - SRBIJA JE PRODATA, gost Aleksandra Knez Milojković

alex

Glas javnosti

Gost emisije Glas Života bila je Aleksandra Knez Milojković, žena koja više od 20 godina zastupa politiku životne sredine i ekološku bezbednost. Kroz "Norma centar" promoviše porodične vrednosti,zdravu životnu sredinu,uticaj duhovnosti na zdravlje.

Alijansa "Zajedničko dobro" koju takođe vodi zalaže se za suverenitet nad zemljištem,vodom i ostalim prirodnim resursima.
Svaki građanin u Srbiji ima pravo da reaguje na sve pojave koje štete njemu i njegovoj porodici. Aleksandra Knez Milojković je na temu "Norma zdravlja" u Srpskom lekarskom društvu održala predavanje na kome je istakla važnost duhovnosti i lečenje.Otkrila nam je i da se u Srbiji radi prvi doktorski rad uz pomoć crkve o tome kako Svete tajne utiču na zdravlje.
U Srbiji se od 2013 godine prodaju poljoprivredna zemljišta stranim korporacijama. Teritorija koja je data stranim korporacijama je veća od teritorije Kosova. Država koja izgubi plodno zemljište, gubi suverenitet nad svojom prehranom i neko drugi diktira šta ćemo jesti.Jedemo hranu koju nije zasadio naš seljak.
Građani se nikada nisu izjasnili za Evropsku uniju i pravila koja to nakažu. Uvođenjem 5G mreže bez saglasnosti građana i bez upozorenja krši se Ustav i neko će zbog toga odgovarati.
Alijansa "Zajedničko dobro" je zahtevala odlaganje uvođenja 5G mreže dok se ne utvrdi da li je bezbedna. Srpska vlada će sa kineskom firmom Huawei raditi na uvođenju 5G mreže u Srbiji, bez debate o uticaju na zdravlje. To je projekat Pametni grad, koji će prvo biti realizovan u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Sva izgradnja baznih stanica ne podleže zakonima životne sredine, već zakonima za izgradnju. Postoji osnovana sumnja da je 5G mreža jako opasna za čoveka i prirodu. To su nejonizujući zraci sa efektom zagrevanja, poredili su ih sa mikrotalasnim pećima. Utiču na ćeliju, na reproduktivne organe, na hormonski sistem. Američka vojska godinama koristi 5G mrežu kao vojno oružje uticajem na biološke i neurološke procese. Uticajem tih talasa, naš mozak će početi drugačije da funkcioniše. 5G mrežom ugrožen je i naš lični integritet i podaci. Uputili su otvoreno pismo svim nadležnim organima,svim poslanicima, Predsednici Narodne skupštine, svim ministrima,svim gradonačelnicima o svim propustima uvođenja 5G mreže.To se može koristiti kao osnova za krivične prijave,jer ne preduzimaju ništa u cilju zaštite građana
Aleksandra Knez Milojković je učestvovala na međunarodnoj konferenciji u Moskvi "Za život", gde su teme bile zaštita porodičnih vrednosti,prevazilaženje demografske krize i povećanje nataliteta.Izlagali ste temu Međunarodna i nacionalna sigurnost porodice,razmatrali su i pojavu Transhumanizma, robotizacije rada i života i forsiranje veštačke inteligencije. 

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Postoji nešto u nama što nas usmerava, što možemo da koristimo za upravljanje svoga života i zdravlja,možda pomoću toga možemo biti i izmanimulisani,a to su naše misli. O igri sa podsvešću i hipnozi pričali smo sa hipnoterapeutom Aleksandrom Bošković. 

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone