GLAS O KORONI - SLIKE I REČI NAS HIPNOTIŠU, hipnoterapeut Aleksandra Bošković

hipno

Glas javnosti

Postoji nešto u nama što nas usmerava, što možemo da koristimo za upravljanje svoga života i zdravlja,možda pomoću toga možemo biti i izmanimulisani,a to su naše misli. O igri sa podsvešću i hipnozi pričali smo sa hipnoterapeutom Aleksandrom Bošković. 

Čovek je dva puta dnevno u stanju hipnoze, to je prirodno stanje. Hipnozom je otvoren put do našeg najdubljeg bića i njom se može manipulisati, što nije hipnoterapiji. Sve slike i reči koje nam se plasiraju nas na neki način hipnotišu. Korišćenjem svog kritičkog uma možemo izbeći sopstvenu manipulaciji. Hipnoza se održala kroz okultizam i magijske tehnike,a promovisao je najviše novi svetski poredak.

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Gost emisije Glas o koroni je dr Dragoslav Slović, čovek sa pet doktorata iz oblasti ekonomije, prava, matematike, psihologije i politike. Objasnio je kako se može primeniti biološka imunizacija, zašto je opasan preterani strah, zbog čega se mlade majke sa silikonima lažno predstavljaju i zbog čega je čovek mnogo veća opasnost za civilizaciju od epidemije.

Kad pogledate najave za emisije koje će se emitovati u nedelju u 20h (prvi deo) i u ponedeljak u 20h (drugi deo) sve će Vam biti jasno

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone