GLAS O KORONI - dr Nada Jurinčić, OTROVOM PROTIV KORONE

NADA

Glas javnosti

U drugom delu emisije Glas o koroni dr Nada Jurinčić lekar iz Hrvatske opisuje lečnje od korona virusa veoma agresivnim lekovima koji imaju mnogo loših efekata po zdravlje čoveka.
Kao iskusni lekar nije sigurna ni šta se leči,jer svi samo jure virus.
Svetska zdravstvena organizija davno nije ono zbog čega je napravljena tvrdi dr Nada i pita se kako su lekari pristali na to.


Боже колико је у праву. Колико истине изнела у о

Боже,жени треба Нобелова награда! Пардон,можда и она није достојна Иве г-ђе! Треба нову награду именовати та људскост прво па знање. Како бих волела жену упознати. Да сви стану и да им одржи предавање. Господ Бог нека јој свако добро да и сачува!

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Suspendovan insajder iz nemačke policije koji je razaslao dokument od 80 stranica koji je napravio haos u javnosti.

Filmski reditelj Goran Marković izjavio je da je Vučićev plan izlaska ljudi starijih od 65 godina napolje, posle mesec dana zabrane, u suštini nesprovodiv u delo. On se zapitao ko će im meriti vreme i razdaljinu, da li će to biti simpatizeri SNS ili pripadnici služba bezbednosti?

Ublažavanje mera donetih radi suzbijanja širenja korona virusa je opravdano u ovom trenutku, smatra epidemiolog Zoran Radovanović. On je istakao da je važno da se zbog izbora ne zbrzava sa smanjivanjem mera.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone