GLAS O KORONI - dr Nada Jurinčić, MEDICINA JE U KARANTINU

dr

Glas javnosti

Nada Juričić pedijatar iz Hrvatske u penziji. Radila u žarištima epidemije u Africi i u svojoj praksi se susretala sa virusima koji imaju veliku smrtnost. Ekskluzivno za nas portal je u razgovoru opisala svoje nezadovoljstvo sa stanovišta nauke i medicine o epidemiji korona virusom. Situaciju koju je analizirala naziva haosom 2020. Smatra da ova dijagnoza nije postavljena po kliničkim kriterijumima koji mogu biti naučno prihvatljivi. Lekar u dijagnozu mora biti apsolutno siguran,jer se radi o sudbini čoveka. 

Drugi deo emisije možete pogledati u subotu od 8 ujutru na našem portalu. 


Bravo draga doktorice! Sve ste do detalja objasnili. Svaki pacijen je prica za sebe. Svaka pneumonija nema isto poreklo u korenu. Sto to znaci,objas

Nije 15 miliona nego 150 miliona je 20% od recimo ukupnih 750 miliona

Jedan od retkih glasova razuma, u medicinskoj struci, na prostoru naše bivše države, od početka ove sveopšte paranoje. Hvala Vam, doktorka, od srca..

Medicina udara glavom u zid.Zdravlje je na drugoj strani.

  • Od Nikola
  • 2020-04-20 00:51:36

Odlicno receno svaka cast za doktorku

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Psihijatar Dr Jovana Stojkovic, Predsednik Pokreta "Zivim za Srbiju"

Kako su ga srpski mediji nazvali "američki doktor Kon", Entoni Fauči, američki imunolog, je poslat u samoizolaciju zbog konkataka sa zaraženima u Beloj kući.

Osoblje iz doma za stare oglasilo se dirljivom porukom uz molbu da se fotografija ove bake što više proširi kako bi se dobra vest čula što dalje.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone