I PORED RASTA ONLINE PRODAJE: Najpoznatiji proizvođač džinsa otpušta 15 odsto radnika

Farmerke

Foto: Unsplash/Jason Leung

Jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača džinsa kompanija Levi Štraus ukinuće oko 700 radnih mesta, ili otprilike 15 odsto radne snage. Kompanija čije je poslovanje pogođeno koronom planira na taj način da uštedi 100 miliona dolara godišnje.

Kada je počelo zatvaranje proletos zbog korone, Levi se okrenuo onlajn prodaji. Kompanija je izvestila o povećanju svog poslovanja na internetu za 25 odsto u drugom kvartalu, s rastom u mesecu maju za gotovo 80 procenata.

(Izvor: Telegraf)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Video, u kojem jedan građanin, na pitanje kako se živi u Srbiji, daje odgovor "odlično, oni jedu vruću svinjetinu, a mi pijemo hladu vodu" postaje sve očitija realnost Srbije. Vest da Srbija sa rastom BDP-a od pet odsto u prvom kvartalu ove godine, zauzima vodeće mesto u regionu, obradovala je zvanične srpske političare, i ekonomski nepismene koji će i dalje piti samo hladnu vodu.

Sajt kompanije Tesla nedavno je nakratko bio nedostupan jer je izvršni direktor Ilon Mask oglasio prodaju crvenih satenskih šortseva, rugajući se špekulantima.

Planom detaljne regulacije kompleksa Avala filma, predviđeno je da u okviru novog stambenog kompleksa bude 40 odsto zelenih površina, što ipak ne znači da će šuma u Košutnjaku biti sačuvana, upozorava arhitekta Milja Mladenović.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета