dinar

Još 17 zaraženih koronavirusom u Srbiji. U Republici Srbiji je do 8 časova 22. marta 2020. godine registrovano ukupno 188 potvrđenih slučajeva Kovida-19, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Iako će  ova epidemija, poremetiti ekonaomska kretanja i privredne projekcije, za sada se  ne očekuju  veći potresi u Srpskoj ekonomiji.

To je potvrdila i guvernerka Narodne Banke Srbije Jorgovanka Tabaković izjavila je za javni servis (RTS), da će dinar i dalje biti jak i stabilan.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Ćupriji, koja je označena kao novo zaršte korona virusa, ukupno je 31 osoba potvrđena na COVID-19, u Paraćinu je osam potvrđenih, a u Jagodini, Rekovcu i Svilajncu je po jedna zaražena osoba, kaže predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić.

Broj izveštaja o slučajnom trovanju sredstvima za čišćenje i dezinfekcionim sredstvima naglo se povećao u SAD, a analitičari smatraju da je to povezano sa pandemijom koronavirusa.

Почетком септембра на снагу ступа европска директива према којој престаје производња, али и продаја халогених сијалица, а замениће их ЛЕД расвета.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone