ivanka

Izvor: You Tube, print screen

Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović izjavila je da će ispiti na fakultetima morati da se odlože dok se ne završi vanredno stanje zbog toga što Univerzitet nema dovoljno iskustva za obezbeđivanje potpuno objektivnih uslova za onlajn polaganje ispita.

„Svakako će biti dovoljno prilika da studenti iskažu svoje znanje i neće doći ni do kakvih poremećaja u tom smislu, jer nama je važno da studenti savladaju gradivo i da uspešno završimo ovu godinu”, kazala je Popovićeva za RTS, preneo je Tanjug.

Dodala je da je onlajn nastava veliki posao koji su zdušno prihvatili i studenti i nastavnici.

„Posebno me raduje entuzijazam studenata na tom poslu. Što se nastavnika tiče, oni su dostupni putem svih vidova onlajn komunikacije, od običnog imejla do video-konferencije”, rekla je Popovićeva.

Produžetak školske godine, prema rečima rektorke Univerziteta u Beogradu, zavisi od prirode studijskog programa.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Klubovi Serije A mogli bi da se vrate treninzima početkom maja, dok bi u tom slučaju sezona bila nastavljena početkom juna, javlja Gazeta delo sport.

Zdravstveni radnik iz Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti “Dr Slavoljub Bakalović” pozitivan je na virus Covid-19. On je po povratku iz inostranstva, odmah je smešten u izolaciju i nije imao dodira sa kolegama, niti sa pacijentima. Dobrog je zdravstvenog stanja i nema simptome bolesti.

Ukoliko pokrećete startap, ove aplikacije će vam sigurno koristit za poslovanje.i

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone