4 APLIKACIJE ZA PREDUZETNIKE: biznismeni morate ih probati!

Untitled-1111

Izvor: Pexels

Ukoliko pokrećete startap, ove aplikacije će vam sigurno koristit za poslovanje.i

Mnogo ima aplikacija koje preduzetnici već koriste u svom biznisu, Gmail, Trello, GoogleDocs... Saznajte koje su to 4 kvaltietne aplikacije koje su dugo na tržištu, a malo su poznate.

Ukoliko ste vlasnik biznisa, probajte da ih koristite i nećete se pokajati.

Ginger

Ako je vaš biznis prerastao lokalne okvire i ulazi u više vremenskih zona, Ginger je aplikacija za vas. Održavajte onlajn konsultacije, brejnstorminge, nadgledajte izvršenje zadataka.

Gde god da se nalaze, uz korišćenje ove aplikacije, svi vaši zaposleni biće u neprestanoj komunikaciji bez teškoća.

 

Izvor: Pexels

 

Lift

Ova neobična aplikacija za rad na sebi i povećanje efikasnosti daje korisniku mogućnost da bude deo neke od mikrozajednica. Postanite član grupe „Spavamo 7 sati” i potrudite se da svakoga dana ispunite svoje obećanje. Gde je motivacija? Drugi članovi će vas nagraditi kada ispunite cilj.

Izvor: Pexels

Any.do

U pitanju je lista zadataka, efikasno organizovana po sedmičnom rasporedu. Pregledna i brza, ova aplikacija će koristiti ne samo preduzetnicima, već i svima koji žele da žive organizovanim životom.

Flipboard

Pratite poslovne naloge na društvenim mrežama, profesionalne blogove, web sajtove i magazine. Aplikaciju možete prilagoditi tako da pokazuje najposećenije stranice. Flipboard takođe poseduje efikasnu pretragu, kao i opciju sortiranja materijala.

 

 

Ukoliko pokrećete startap, ove aplikacije će vam sigurno biti od velike koristi, aako razmišljate o tome da gradite karijeru u razvoju aplikacija, koristiće vam dvojako. Pre svega uz njih možete da organizujete dan, a potom da iz njih crpite i inspiraciju za svoje projekte.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je da je nastava na daljinu uspešno realizovana I objasnio da je neozbiljno otkazivati polaganje male mature.

Kompanije Epl i Gugl saopštile su da će zabraniti upotrebu funkcije praćenja lokacije u aplikacijama na čijem razvoju rade kako bi usporili širenje korona virusa.

Отворено признају да сањају да буду виђени на екрану, да им се други диве, "краду" њихове идеје или модне "изуме", шерују њихове постове...

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone