Raspisan konkurs za generalnog direktora RTS

rts-zgrada

Upravni odbor Radio-Televizije Srbije (RTS) doneo je odluku o raspisivanju javnog konkursa za imenovanje generalnog direktora RTS jer je sadašnjem direktoru Draganu Bujoševiću istekao petogodišnji mandat.

Ovu odluku Upravni odbor doneo je na današnjoj redovnoj sednici, u skladu sa Zakonom o javnim medijskim servisima.

Do donošenja odluke o imenovanju novog generalnog direktora, funkciju vršioca dužnosti generalnog direktora obavljaće Bujošević.

Bujošević je za generalnog direktora RTS-a izabran 5. maja 2015. godine, a pošto je 15. januara 2019. napunio 65 godina i time stekao uslove za odlazak u redovnu starosnu penziju, mandat mu je produžen na njegov zahtev.

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Slobodan Stojanović, srpski dečak iz Donje Kamenice, sela u bratunačko-zvorničkom kraju, imao je samo 11 godina kada su ga, jedne julske noći 1992. godine, zverski ubili muslimani pod vođstvom ratnog zločinca Nasera Orića i žene-monstruma Elfete Veseli.

Forum beogradskih gimnazija oglasio se saopštenjem nakon što je iz Minstarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja stigao dopis u kom je od direktora škola traženo da "identifikuju nastavnike koji nemaju tehničkih uslova za držanje nastave od kuće".

Radnici niške "Jure" neće u halu, počeo protest u krugu fabrike. Nakon što je još jedna grupa radnika dobila poziv da se posle prekida proizvodnje zbog mera na suzbijanju epidemije virusa korona sada ipak vrate na posao, stotinak njih odbilo je da uđe u niški pogon fabrike Jura.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета