Radovanović: U zabludi ste, virus nije oslabio

zoran radovanovic YT

Izvor: You Tube, print screen

Epidemiolog, profesor Medicinskog fakulteta u penziji, Zoran Radovanović izjavio je da je "navodno slabljenje koronavirusa grdna zabluda", kao i da su neznanje i neosnovano priželjkivanje dva razloga njenog nastanka i upornog održavanja.

-Nije se promenila ubojitost virusa, već njegova mogućnost da se nesmetano prenosi, za šta su zaslužne protivepidemijske mere- rekao je Radovanović za list Blic, na pitanje kolika je sada realna opasnost od virusa i koliko je zapravo oslabio.

Kako je naveo, "i sami zagovornici teze o virusovom posrnuću odustali su od svog viđenja kad su, pred kraj ovog talasa epidemije, počeli da pristižu podaci o masovnom umiranju u niškom staračkom domu".

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Скијалишта на Копаонику су отворена, иако је проглашено ванредно стање и забрана рекреативних спортова због опасности ширења корона вируса, а како Тањуг сазнаје тренутно се на српској планини налази и више од 100 студената из Новог Сада на едукативним и рекреативним активностима.

Epidemiolog Predrag Kon Izjavio je da je sada maksimum epidemije i da se plaši još šeste nedelje, naglasivši da "čekanja više nema"."Ako ćemo da preduzimamo drastičnije mere, sada je došlo vreme da se o tome odlučuje", rekao je Kon za današnje izdanje lista Danas.

"Студенти који се финансирају из буџета на студијским програмима при Универзитету у Београду уплаћују школарину која ће им бити враћена када Министарство просвете, науке и технолошког развоја изврши уплату средстава", наводи су у напомени конкурса за упис на мастер академске стује, за профил Образовне политике.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone