jagodinapijaca

Foto: youtube printscreen

Radno vreme pijaca za vikend biće od 7 do 15 časova

Sve pijace koje su u sistemu JKP "Gradske pijace" u Beogradu neće danas raditi, a u dane vikenda, 2. i 3. maja, radiće od 07.00 do 15.00, saopštilo je to beogradsko preduzeće.

Kako se navodi, ta odluka je doneta na osnovu izmena odluka Vlade Republike Srbije u vezi s merama zaštite stanovništva od zarazne bolesti KOVID-19 tokom prvomajskih praznika.

JKP "Gradske pijace" ponovo apeluju na sve građane koji dolaze na beogradske pijace, da se strogo pridržavaju propisanih mera Vlade Srbije i da drže propisanu socijalnu distancu prilikom obavljanja kupovine.

"Gradske pijace" takođe podsećaju da će pijace raditi svaki dan od 07.00 do 15.0o , osim ponedeljka i dana kada je na snazi zabrana kretanja.

Podsetimo, posle mesec dana obustave rada, gradske pijace su ponovo otvorene 22. aprila. Svi prodavci na pijacam su obavezni da nose zaštitne maske i rukavice, a na tezgama su postavljene zaštitne folije. 

Takođe, iz uprave gradskih pijaca građani su zamoljeni da „drže socijalnu distancu“ od bar dva metra od drugih, kao preventivnu meru.

 

(Izvor: Tanjug)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Nema spremačice koja hoće da počitsti Kovid bolnicu u Kraljevu. Bolesnici sa teškim upalama pluća leže u više nego prljavim bolnicama i srećni su jer nemaju čulo mirisa.

Skeptik, požrtvovan, čudotvorac koji "vraća iz mrtvih", doktor koji se prodao Kriznom štabu, ili onaj koji je samo u službi narodnog zdravlja kada je najgore, neki su od profila doktora Gorana Stevanovića, direktora Klinike za tropske i infektivne bolesti u Beogradu i člana Kriznog štaba.

Krivična prijava koja je podneta protiv Ane Lalić, novinarke portala Nova.rs, a koja je početkom ovog meseca uhapšena zbog objavljivanja tekstova o KC Vojvodina i manjka zaštitne opreme kojom su raspolagali zaposleni u toj ustanovi odbačena je, saopštili su iz Osnovnog Javnog Tužilaštva u Novom Sadu.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета