Ово није "пироћанско шкртарење", него КОМУНАЛНИ НЕМАР! Комуналци у Пироту ЗАБЕТОНИРАЛИ све рупе на дрвећу (ФОТО)

zabetonirano drvo, pirot, FB

Извор: Принтскрин/Фејсбук

Као да природа и наша планета нису довољно угрожене - чини се да људи дају све од себе да додатно униште све здраво у нашој околини.

То је случај и са Пиротом у ком су, према речима Друштва за заштиту и проучавање птица Србије, запослени у Јавном предузећу "Комуналац" забетонирали рупе на дрвећу.

Тиме је угрожена флора, али и фауна јер су инсекти, птице и слепи мишеви страдали или остали без дома.

 

"Недостатак логике не може се надоместити некаквом дипломом. Да је овакав филозофски закључак потпуно на месту уверавају нас и "стручни" људи из ЈП "Комуналац" из Пирота. Из потпуно нама непознатих разлога и побуда на градском шеталишту забетонирали су (да добро сте прочитали сипали су бетон) све рупе на дрвећу! На овај начин су инсекти, птице и слепи мишеви страдали или трајно остали без свог дома! Случај је пријављен надлежнима, а захтеваће се осим казне и смена особа одговорних за овај злочин усмерен ка природи", најављено је у саопштењу Друштва.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U narednim danima biće određeno vreme kada će stariji od 65 godina moći da šetaju u vreme policijskog časa, prenosi Sputnjik izjavu dr Branimira Nestorovića.

Ministar Branislav Nedimović objavio je da se zatvora kovid bolnica u niškoj hali “Čair”.

Pre dvadeset jednu godinu, u noći između 22. i 23. aprila NATO je bombardovao zgradu RTS-a i ubio 16 nedužnih ljudi. Naziv ovogodišnje komemoracije, koja je održana simbolično u dva sata i šest minuta, je "Sećanje na nedužne". U ime porodica stradalih radnika RTS-a, govorio je Miroslav Medić.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone