МИЛЕНА ИВАНОВИЋ: Као да се одуговлачи не би ли се Оливерова смрт маргинализовала и бацила у заборав

milena ivanovic News1 Marina Lopicic

Извор: АМГ д.о.о., Фото: Марина Лопичић

Милена Ивановић, супруга убијеног лидера ГИ СДП Оливера Ивановића, изјавила је да није могла ни да замисли да истрага убиства после шест месеци неће дати резултате и да је и даље све на нивоу спекулација и нагађања.

"Никако ми се не свиђа то што је прошло оволико времена, јер се бојим да циљ и јесте управо одуговлачење, које ће цео овај случај маргинализовати и бацити у заборав", рекла је Милена Ивановић за лист Вечерње новости.

Она је казала и да очекује да ће се ускоро појавити конкретне инфорамције и да ће убице бити откривене.

Оливер Ивановић убијен је 16. јануара испред просторија ГИ СДП у Косовској Митровици.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Više od 500 stanovnika opštine Kovin okupilo se danas u Deliblatu, kako bi iskazali nezadovoljstvo odlukom Komesarijata za izbeglice i migracije o naseljavanju migranata sa bliskog istoka i Afrike u Školsko rekreativni centar Čardak u Deliblatskoj peščari.

Zaposlenima u Kliničkom centru Niš koji su završili u samoizolaciji boreći se protiv korone država će smanjiti platu za trećinu. Direktor ove ustanove Zoran Radovanović kaže da to nije njihova odluka već je takav zakon, a iz sindikata Nezavisnost upozoravaju da je reč o praksi koja se primenjuje u celoj Srbiji.

Trenutno se u GAК "Narodni front" nalaze dve pacijentkinje sa korona virusom, sa opterećenim anamnezama, rekla je prof. dr Ana Mitrović Jovanović. Кlinika radi, a u poslednja 72 sata imali su 59 porođaja.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета