ХОЋЕ ЛИ НЕКО СТАТИ НА ПУТ ОВОМ ЧОВЕКУ - пита се портал arandjelovacinfo.rs

Božidar Petković

Исушио водојажу и нудио рибу за 2000 евра! Божидар Петковић – Петко особа од које се сваком нормалном човеку у Аранђеловцу повраћа на сам помен његовог имена, у замаху сопствене бахатости и лудила дошао је на идеју да исуши “малу водојажу” која се налази у склопу фирме које је купио.

Као што смо писали то је урађено ван сваког закона и учињено је низ кривичних дела.

Али да лудило буде веће, Божа Петко ишао је по локаним рибарама и нудио им да “поставе мреже” и да му плате за рибу која се налази у језеру, односно колико је буду извукли.

Божа Петко је израчунао да то кошта око 2000 евра. Овај човек, чије богатство се мери у дестинама милиона евра, нашао је за сходно да зарад 2000 евра исуши читаво језеро и направи еколошку катастрофу.

Док се Петко над целим градом и исушује водојажу, општинска власт ћути и аминује овом сеоском ђилокошу да терорише читав Аранђеловац.

Шта је следеће шта ће да уради?

Можда претвори градски парк у депонију, купи солитер да пролазницима  на главу или нешто друго, није нам познато.

Остаје нам да чекамо, јер у нама нема минимум људске храбрости да се побунимо и кажемо НЕ - питају се на сајту аранћеловац инфо.

 

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Proba male mature biće održana odmah posle Uskrsa i to onlajn putem.

Veliki pomor ribe u Gabrovačkoj reci u Nišu dogodio se u sredu pod još nerazjašnjenim okolnostima. Uginulo je od dve do tri hiljade riba.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone