ЏАБА БИЛО ПАРА, АКО СИ ФУКАРА: Анонимни мештанин Трстеника платио рачуне ЦЕЛОЈ ЗГРАДИ и показао шта значи бити ГОСПОДИН ШМЕКЕР

racun 983 Marina Lopicic

Извор: АМГ д.о.о., Фото: Марина Лопичић

Један Трстеничанин, за којег се претпоставља да живи и ради у иностранству, платио је унапред све јулске рачуне за цео комшилук.

Наиме, овај добронамерни човек дошао је пред шалтер овог предузећа, где је била велика гужва, с намером да се распита да ли је могуће да за целу зграду где има стан уплати аванс за комуналне услуге, пишу Вечерње новости.

"Када смо му одговорили да је авансна уплата могућа, уплатио је по 1.000 динара за сваки стан у згради, што отприлике одговара месечном износу потрошње у тој мањој вишеспратници у Трстенику", каже једна службеница и додаје:

"Била сам затечена, јер за осам година, колико радим, ништа слично нисам видела. Рекла сам му: “Свака вам част”, а он се насмејао и рекао: “Само сам хтео да обрадујем комшије, не виђамо се баш често”.

Како су станари ове зграде уредне платише, сада ће бити мирни све до септембра, будући да су им плаћени и јулски рачуни, који на наплату стижу у августу.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Stariiji kažu da se na muci poznaju junaci. Mi smo većinu svojih prepoznali. Medicinske sestre, lekare, prodavce, vatrogasce, policajce. I zasluženo im zahvalili.

Internetom je kružila vest da je Novartis postao strateški partner Instituta za virusologiju, vakcine i serume “Torlak”, što bi nezvanično značilo da prodat, a možda i poklonjen.

Sutra se otvaraju tržni centri u Srbiji i očekuje nas potpuno drugačiji šoping, uz velike mere opreza. U tržnim centrima kažu da su spremni za novi način rada a na prvom mestu je higijena i bezbednost posetilaca i zaposlenih.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone