ЏАБА БИЛО ПАРА, АКО СИ ФУКАРА: Анонимни мештанин Трстеника платио рачуне ЦЕЛОЈ ЗГРАДИ и показао шта значи бити ГОСПОДИН ШМЕКЕР

racun 983 Marina Lopicic

Извор: АМГ д.о.о., Фото: Марина Лопичић

Један Трстеничанин, за којег се претпоставља да живи и ради у иностранству, платио је унапред све јулске рачуне за цео комшилук.

Наиме, овај добронамерни човек дошао је пред шалтер овог предузећа, где је била велика гужва, с намером да се распита да ли је могуће да за целу зграду где има стан уплати аванс за комуналне услуге, пишу Вечерње новости.

"Када смо му одговорили да је авансна уплата могућа, уплатио је по 1.000 динара за сваки стан у згради, што отприлике одговара месечном износу потрошње у тој мањој вишеспратници у Трстенику", каже једна службеница и додаје:

"Била сам затечена, јер за осам година, колико радим, ништа слично нисам видела. Рекла сам му: “Свака вам част”, а он се насмејао и рекао: “Само сам хтео да обрадујем комшије, не виђамо се баш често”.

Како су станари ове зграде уредне платише, сада ће бити мирни све до септембра, будући да су им плаћени и јулски рачуни, који на наплату стижу у августу.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Na obeležju i krst i petokraka. Žitelji Velikog Sela kod Loznice zajednički su obnovili i uredili partizansko spomen obeležje, ali su odlučili da pomire žrtve i da pored petokrake stave i krst.

Bobana Veličković Momčilović, srpska reprezentativka u streljaštvu je posle porođaja iznenada preminula,a njen suprug Miroslav Momčilović je ispričao sve što se dešavalo.

Vranje je posle Beograda grad sa najviše pozitivnih na COVID 19 u Srbiji, objavio je sajt Ministarstva zdravlja, jer je ovde koronom inficirano 19 osoba, a u glavnom gradu 29.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone