Danilo Vučić na Sajmu, a na Tviteru rasprava

sjamdantwit

Izvor: You Tube, print screen

Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prebačen je u privremenu bolnicu na Beogradskom sajmu sa Infektivne klinike, gde je od 8. aprila lečen od Covid 19.

Podsećamo, Vučićev sin Danilo zaražen je korona virusom, a klinička slika je bila takva da se lečio na Infektivnoj klinici u Beogradu.

A vest da je Danilo Vučić prebačen na Sajam pokrenula je raspravu na društvenoj mreži Tviter.

Tako je Ana Novaković, bivša novinarka BIRN-a, pored ostalog, napisala: "Kakav crni sajam! Majku mu, pa valjda makar zbog neke bezbednosti sin predsednika ne ide na sajam”.

Predsednica Vlade Ana Brnabić je reagovala na ovaj tvit novinarke.

-Ne kao predsednica vlade, već kao običan čovek, građanin ove zemlje, ljudski moram da kažem: ovakvo licemerje, ovakvo ludilo, ovo zaista u ovoj zemlji, a verovatno ni šire, nikada nije viđeno. Evo, stavili ste tačku na sve rasprave po objektivnosti, profesionalnosti i nepristrasnosti. Bravo - napisala je Brnabić.

Dodala je: "I, samo da se razumemo: svi, ali baš SVI u ovoj zemlji znaju da bi vi bili među prvima koji bi rekli da u Srbiji nisu svi isti ukoliko bi Danilo imao poseban tretman. A sada ne valja ni kada ima isti tretman kao svi građani ove zemlje?! Neprevaziđeni ste".

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić tvit Novaković smatra "žalosnim i ciničnim" sprdanjem sa zdravstvenim stanjem sina predsednika Republike.

Izvor: Blic

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Pulmolog Branimir Nestorović rekao je da je pokušavao da utiče na ljude da se manje plaše jer je u medijima bilo preterivanja što se tiče kovida 19. metla

Lekar iz Ćuprije, dr Vladan Pavlović, pobedio je korona virus nakon što se krajem februara zarazio jer je bio u kontaktu sa prijateljem koji je došao iz inostranstva.

Penzionerima u Srbiji je najpre isplaćena jednokratna pomoć od 4.000 dinara, a onda im je na račune leglo i 100 evra, kao podrška za prevazilaženje krize izazvane koronavirusom. Ovih dana na kućne adrese stiže im i pismo iz Srpske napredne stranke, sa sve sloganom "Za našu decu", koje potpisuje Aleksandar Vučić lično.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone