NEDELJNIK GLASA JAVNOSTI - 17.05.2020. SVETINJE I AVETINJE

nedeja

Glas javnosti

OVO JE PREGLED NAJZNAČAJNIJIH DOGADJAJA KOJI SU OBELEŽILI PREDHODNIH SEDAM DANA.

NEKI OD NJIH NESUMLJIVO  ĆE U ĆI U ISTORIJU I U LITERATURU, A NEKI POSTATI DEO POLITIČKOG ZABORAVA. JEDNO JE SIGURNO, SVE JE VEĆ VIĐENO.

POČELO JE SA GLADOVANJEM  NEKOLIKO POSLANIKA ISPRED SKUPŠTINE. NIŠTA NOVO, JER SMO NE TAKO DAVNO NA ISTOM TOM MESTU IMALI DO TAD NEZABELEŽEN SLUČAJ ŠTRAJKA, NE SAMO GLAĐU, NEGO I ZEĐU. GLAVNI AKTER, ISCRPLJEN I DEHIDRIRAN, ZAVRŠIO JE U BOLNICI, A UBRZO POTOM, I KAO POBEDNIK NA PREDSEDNIČIKIM IZBORIMA.

PROŠLONEDELJNI ŠTRAJK GLAĐU BIO JE TOLIKO BESMSILEN DA JE POSLE SAMO NEKOLIKO DANA ZAMENJEN REDOVNIM OBROCIMA. NA VODI JE JOŠ SAMO LIDER DVERI, ČIJI SU RAZLOZI ZA ŠTRAJK, PO SVEMU SUDEĆI, SAMO NJEGOV PROBLEM.

POTOM SE EVROPA IGRALA SVOJATANJEM NIKOLE TESLE KAO ČUVENOG HRVATA ROĐENOG U HRVATSKOJ, U ŠKOLSKIM UDZBENICIMA U VOJVODINI DECA SU UČILA DA PRIČAJU KAO U PAVELIĆEVOJ NEZAVISNOJ DRŽAVI HRVTASKOJ, A ONDA SE NA DAN SVETOG VASILIJA U CRNOJ GORI OSTROŠKOG DESIO NAROD.

DECA KOMUNIZMA I NJIHOVI POTOMCI HAPSILI SU VLADIKE I SVEŠTENIKE. POLICIJA JE POSTUPILA PO NAREĐENJU, GRAĐANI PO SAVESTI.

PREDSEDNIK CRNE GORE MILO ĐUKANOVIĆ JE NA VLAST DOŠAO U NEREDIMA ZVANIM BIROKRATSKA REVOLUCIJA, POZNATIJA KAO ŽUTA GREDA, PA MOŽDA SMATRA DA SAMO PREKO GREDE I MOŽE OTIĆI SA VLASTI.  

 

U PONEDELJAK JE EVROPA PRIZNALA DA TESLA NIJE HRVAT

U UTORAK JE I VUK BIO SIT I OVCE NA BROJU

U SREDU JE CRNA GORA USTALA PROTIV REZIMA

U CETVRTAK JE OTKRIVEN SKANDAL NA RADIO TELEVIZIJI VOJVODINE

U PETAK DA JE CRNA GORA NA IVICI GRADJANSKOG RATA

U SUBOTU SE VLADIKA JOANIKIJE OGLASIO SA SLOBODE

 

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

„NO PASARAN“ ZA „MONTENEGRO ERLAJNS“ VUČIĆ: U TOM BLATU SE VALJATI NEĆEMO! SVETSKA BANKA ODOBRILA 100 MILIONA KREDITA KRIMIĆ UŽIVO: ATENTAT NA VOĐU KAVČANA IZVISILI KOD ER SRBIJE, VRAĆENI ER PINKOM

URANAK U ČETIRI ZIDA ODMAZDA ZA 50 NARUČENIH UBISTAVA VULIN PRIZNAO: VOJSKA PUCALA DA SMIRI MIGRANTE KRIZA VLASTI ZBOG TRAMPOVOG IZASLANIKA ARANŽMAN IPAK NIJE PROPAO PARE MOGU BITI PRLjAVE, ALI NE I ZARAŽENE NEMCI HEZBOLAH PROGLASILI TERORISTIMA PRAZNIK S MIRISOM KOKOŠIJEG IZMETA „DARA IZ JASENOVCA“ DAN KAD JE IZBODENA MONIKA

VOZ STIGAO, BRNABIĆKE NIGDE BOŽE, DA LI JE NESTALA? SNEG U MAJU: ZABELEO SE DEO SRBIJE NOĆ BLIZANACA MINISTAR ŠARČEVIĆ: GODINA NIJE IZGUBLJENA

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone