ZBOG CURENjA INFORMACIJA ĐUKANOVIĆ U PANICI!!! SVI PRIPADNICI OBEZBEĐENjA PREDSEDNIŠTVA VODE SE NA INFORMATIVNE RAZGOVORE!!!

Milo Djukanovic 34 Yt PSc B92

Foto: Youtube/printscreen

Nakon jučerašnjeg objavljivanja vesti da je 20.05.2020. godine u 12:30 časova, Milo Đukanović, predsednik Crne Gore, održao hitan sastanak sa Dejanom Peruničićem, direktorom Agencije za nacionalnu bezbednost i Veselinom Veljovićem, direktorom Uprave policije Crne Gore, u večernjim časovima sprovedeno je privođenje na informativni razgovor oko 50 službenih lica, koja su po različitom osnovu mogla d

 

Na informativne razgovore, a potencijalno i poligrafsko ispitivanje, dovedeni su prvenstveno uniformisani policajci i pripadnici obezbeđenja zgrade Predsedništva, kako bi se ustanovilo ko je izneo podatak.

Prema izvorima iz MUP-a Crne Gore, zbog navedenih saslušanja ogromno je nezadovoljstvo u crnogorskoj policiji, jer se to doživljava kao želja nekog od visokih funkcionera da prikrije svoju subverzivnu ulogu tražeći krivca među običnim policajcima. Isti izvori ukazuju da je informaciju o sastanku Đukanovića sa direktorima ANB-a i Uprave policije, mogao plasirati u medije samo neko ko je na visokom položaju i ko ima smelosti da uradi tako nešto bez straha od mogućih posledica, kao i da dovede do toga da se obični državni službenici koriste kao pokriće i da budu predmet posebnih istraga i represivnih mera. U redovima MUP-a Crne Gore sumnja se da funkcioneri bezbednosnog sektora pokušavaju da spasu svoju kožu, kako bi nastavili da igraju dvostruke igre i sebi obezbede nekakvu poziciju nakon odlaska Đukanovića sa vlasti.

Velika nervoza zavladala je u redovima vladajućeg režima Crne Gore, na šta upućuju informacije o maltretmanu prema službenicima obezbeđenja, dok je Duško Marković, predsednik Vlade Crne Gore, među svojim bliskim saradnicima ispoljio veliko nezadovoljstvo, što kao prva osoba Vlade Crne Gore i nekadašnji direktor Agencije za nacionalnu bezbednost, nije bio pozvan na sastanak kod Đukanovića, gde se raspravljalo o otkrivanju planova za atentat na Milana Kneževića, poslanika Demokratskog fronta, sa čim bi Marković u potpunosti trebalo da bude upoznat. Zbog konstantne povezanosti sa licima iz kriminalnog miljea, kao i očigledno narastajuće nervoze u vladajućim redovima, Zoran Lazović, pomoćnik direktora Uprave policije Crne Gore za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala, znatno je ojačao svoje lično obezbeđenje i redukovao kretanje na minimum, zbog straha za ličnu bezbednost. Lazović je poznatiji kao osoba koja predstavlja sponu Đukanovićevog režima sa kriminalnim miljeom, te strah za ličnu bezbednost nije neuobičajen kod ovakvog profila ličnosti, posebno uzimajući u obzir činjenicu da su razotkriveni planovi za atentat na Milana Kneževića, sa kojima je možda povezan crnogorski režim.

 

(Izvor: Nacionalist)

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

-Odluka o daljem zatvaranju granica za građane Srbije, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije, deo je iste agende u kojoj je upisan i plan o skrnavljenju simbola i uništavanju spomenika kulture- ocenjuje poslanik Demokrata.

Gradnjom nelegalnog, javnosti dobro poznatog „pothodnika“ u Kotoru , sad već u poodmakloj fazi, vrednosti 1,5 milion evra, predviđen je „most“ između rive i Starog grada. Međutim, pored toga što je ovaj građevinski poduhvat utopistička ideja i nelegalna radnja, on narušava i istorijsko-ambijentalni izgled grada, koji se nalazi na UNESKO-voj listi kulturne baštine.

Crnogorski predsednik dobio ponudu da svoje imanje ustupi u humane svrhe

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone