Virusom korona u Crnoj Gori zaraženo 29 osoba

grip

Foto:Pixabay

Miro Knežević, pomoćnik ministra zdravlja, saopštio je da je u Crnoj Gori registrovano 29 slučajeva virusa korona

Miro Knežević, pomoćnik ministra zdravlja, saopštio je da je u Crnoj Gori registrovano 29 slučajeva korona virusa. Poručuje da Crna Gora odoleva tom problemu i da reaguje pravovremeno.


-Najnoviji podaci -29 pozitivnih,, a od 247 testiranih negativnih je 207 - kazao je Knežević za Javni servis. -Imaćemo dovoljno lične zatitne opreme, kada nam danas stignu još neki kontigenti opreme. U tom delu nećemo biti u problemu. Dakle, stiže oprema. Snabdeveni smo i respiratorima.

 

Izvor: novosti.rs

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Црногорске “Викенд новине”, иначе викенд издање “Дневних новина” у власништву једног од омиљених тајкуна црногорског диктатора Мила Ђукановића, држављанина Грчке Петроса Статиса, почетком фебруара ове године објавиле су веома бомбастичне податке о наводним финансијским малверзацијама српских организација и удружења у Црној Гори, међу којима су Матица српска и Српска кућа.

У суботу је Црна Гора била центар православља. Одржан је Светосимеонски сабор и јубилеј 800 година од рукоположења Светог Саве за епископа српског. Свети Симеон Мироточиви-Стефан Немања и Свети Сава су у Подгорици окупили преко сто хиљада вјерника. Уз сву опструкцију Милове полиције за тако малу земљу је то невјероватна цифра,а власт је остала у чуду одакле толики народ?

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета