'Veljović otvoreno PODRŽAO GUŠENJE Mladena Mikijelja, njemu su Milo i DPS svetinje, CRNA GORA JE U OZBILJNOM PROBLEMU' (VIDEO)

budva-hapšenje

Foto: Glas javnosti/Ilustracija

"Na čelu Uprave Policije imamo čoveka za koga su DPS i Milo svetinje, i za koga je narod i slobodan građanin pretnja državi"- ocenio je lider Pokreta za promene i poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

On je kazao da mu je direktor Uprave Policije jasno i glasno rekao da podržava intervenciju policajca Alena Hamzića , koji je krvnički pritisnuo koleno na vrat Mladena Mikijelja prilikom protivzakonitog hapšenja funkcionera DF-a i Demokrata, a koji su branili Ustav i izbornu volju građana.

-Kada sam mu ja rekao da je za isti slučaj policajac u SAD optužen za ubistvo prvog stepena i da mu preti doživotna robija, Veljović je pojasnio da je policajac sve uradio po propisima i da tako treba da radi svaki policajac. Direktor Uprave Policije, pokazuje da je izgubio svaki osećaj za Ustav, zakone, međunarodne standarde, da ga ne zanimaju stavovi međunarodne zajednice, NVO i da je spreman da policiju zloupotrebljava protiv sopstvenog naroda- ističe poslanik DF-a.

Ovakvi profili ljudi su, dodaje Medojević, opasnost za mir i stabilnost zemlje, bezbednost građana i mogu opstati samo u teškim diktaturama, totalitarnim društvima i na mafijaškim privatnim posedima.

-Zato je veoma važno da svi policajci koji misle dobro i sebi i svojim porodicama, svojoj braci, kumovima, rođacima, komšijama, ODBIJU naređenja ovog ostrašćenog vojnika partije i ljubitelja imena i dela šefa partije. Za svakog demokratskog političara intervencija policajca Hamzića prema Mladenu Mikijelju, koji nije pružao otpor i koga su dvojica policajca već grubom silom bacili na zemlju, je teško krivično delo i pokušaj ubistva- ocjenjuje Medojević.

Prema njegovim rečima, najveća opasnost po ovaj narod i državu dolazi od „lopovske sekte na vlasti“.

-Kao što je rekao Mitropolit Amfilohije – “ oni brane samo vlast i pare”. Državu moramo braniti mi. Vreme je za jedinstvo, jednu listu, pomirenje i za pobedu- zaključio je Medojević.

(Izvor: IN4S)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Beranama je na spomen mestu Jasikovac,polaganjem venaca kod spomenika, poštujući preporuke NTK-a, malobrojna delegacija OBNOR-a Berane-jugoslovenska opcija odala počast borcima palim u borbi protiv fašizma

- U toku je diskriminacija Srba u Crnoj Gori i pokušaj vlasti da ih nasilno asimiluje i tome treba integralno i solidarno da se suprotstavi 10 miliona Srba ma gde da žive - rekao je danas član predsedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić.

Svetu arhijerejsku liturgiju u Crkvi Svete Petke u Murini 6.juna 2020.godine služio je njegovo preosveštenstvo Episkop budimljansko-nikšićki gospodin Joanikije sa sveštenstvom povodom obeležavanja 21 godišnjice od kada je NATO pakt bombardovao ovu varošicu na severu Crne Gore i tom prilikom usmrtio šest civila, među kojima je troje dece.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone