U izolaciji celo selo Biokovac u bjelopoljskoj opštini

bikovac

Foto: Opština Bijelo Polje

Stanovnicima sela Biokovac, kod Pavinog Polja u bjelopoljskoj opštini, u kojem je jutros potvrđeno još pet novih slučajeva virusa korona, određena je opšta mera samoizolacije.

Načelnik CB Bijelo Polje Miloš Bulatović je rekao da se policijski službenici nalaze na ulazu u ovo selo i u potpunosti sprovode mere kojima kontrolišu ulaz i izlaz iz tog mesta, u koje jedino mogu ući sanitetska vozila.

Bulatović je rekao da se dve patrole nalaze na alternativnim putnim pravcima koji vode prema granici sa Srbijom, kako bi se sprečilo dalje širenje virusa.

Iz Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje pozivaju građane da ostanu u svojim kućama i poštuju mere, a da će snadbevanje i svu potrebnu pomoć meštanima pružiti Opštinski tim sa volonterima, preneo je portal RTCG.

Tanjug

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Svi prisutni nosili su zaštitne maske, a pogrebnici zaštitna odela

Vladajuća Demokratska partija ocenila je izjave srpskih političara i zvaničnika, u vezi sa hapšenjem sveštenika SPC, "neprimereno mešanje u unutrašnja pitanja Crne Gore". "Oni koji u Srbiji zabranjuju okupljanja, u Crnoj Gori ih podstiču", poruka je DPS-a.

U Njujorku od korona virusa umrle 1.562 osobe.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone