U CRNOJ GORI NA POMOLU AFERA: Gde se dedoše dve tone medicinske opreme? (FOTO)

CG - Psc TW

Foto: Printscreen/Tweeter

Šta zna tvit šta je dve tone

Vlada Crne Gore je putem Tvitera objavila da je dopremljeno 17 tona medicinske opreme, iako je preko ove društvene mreže samo dan ranije saopšteno da u Crnu Goru stiže 19 tona pomoći u borbi protiv virusa korona.

Kako mediji pišu političke partije iz opozcije, kao i dela nevladinog sektora traže objašnjenje od Milutina Simovića, predsednika Nacionalnog koordinacionog tela za borbu protiv zaraznih bolesti, da li je tačna informacija da se „zagubio trag“ dragocenoj medecinskoj opremi, i ako jeste – gde?

 

 

 

Da li je u pitanju samo igra gluvih telefona u prenosu informacija ili velika afera ostaje da se vidi.

(Izvor: Novosti)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas u Staroj Pazovi skladište medicinske, u kome su respiratori, zaštitna oprema - hirurške maske, antivirusne maske, zaštitne naočare, viziri, oksigenerator, pulsni oksimetar, zaštitni mantili, zaštitni skafanderi, kape, toplomeri...

Od ukupnog broja građana koju su se izjasnili da bi radije letovali u inostranstvu (50% ispitanih), čak 80% se izjasnilo da bi otputovali u Grčku.

Ako, ne daj Bože, budemo u narednim danima imali smrtne slučajeve u Crnoj Gori, porodice treba da odu i duže za to direktno Simovića ili Đukanovića.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone