medicinaaa

Izvor: Pexels

Koronavirusom u CG dosad je zaraženo 10 zdravstvenih radnika - šest lekara i četiri medicinske sestre, dok je 237 njih u kućnoj izolaciji.

Svi oni su, tvrdi se, virusu bili izloženi izvan radnog mesta.

"U kućnoj izolaciji se nalazi 237 zdravstvenih radnika od kojih je gotovo 40 odsto izolovano iz razloga što su u prethodnom periodu boravili na usavršavanju u inostranstvu", navodi se u saopštenju IJZ objavljenom na zvaničnom tviter nalogu.

Izvor: B92

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

O kontroverznim merama u borbi protiv pandemije koronavirusa švedskog epidemiologa Andersa Tegnela mnogo se debatovalo poslednjih nedelja. Međutim, vodeći hrvatski epidemiolog Igor Rudan, detaljno je analizirao Tegnelov pristup i zaključio da ako se ispostavi da je njegov kolega bio u pravu, ubuduće će ga slediti ceo svet, a i spasiće ekonomiju Švedske.

Pandemija virusa korona u Nemačkoj ne jenjava kao u pojedinim evropskim zemljama u njihovom okruženju, ali bi lako moglo da se desi da se Bundesliga nastavi pre svih ostalih.

Prvo i osnovno pravo je pravo na život, pravo da svako preživi epidemiju korona virusa, izjavio je danas ombudsman Zoran Pašalić, govoreći za televiziju Nova o ljudskim pravima u vreme vanrednog stanja.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone