U BERANAMA SE DANAS SLAVILO SA TROJE VOZILA

berane

Proslava Dana nezavisnosti u Beranama se proslavljala sa 3 automobila i 6 zastava nove Crne Gore.Sve se to odvijalo na očigled građana u pratnji policijskog vozila za kojim nije ni bilo potrebe, jer su to građani Berana maksimalno ignorisali.Primećeno je da jedno od tri vozila u koloni nije bilo registrovano, odnosno bilo je bez registarskih tablica.

Kako su nam rekli građani Berana, ovo je još jedna u nizu predstava režima, kako bi prikazali da građani slave Dan nezavisnosti.

Kako nam je saopštio za naš portal Dragoslav Vukićević,predsednik mladih Srpske narodne odbrane Vasojevića i Limske doline:Šta zapravo građani treba da slave referendumsku krađu i razbijanje zajedničke države?

``Uparivanjem biračkih spiskova Crne Gore i Srbije je pokazalo da se samo iz Srbije na biračkom spisku nalazi 2.912 lica od toga 126 umrlih lica. Prosta računska radnja pokazuje da je separatistički blok samo po ovom osnovu izgubio na referendumu. Oni su navodno dobili referendum prema Zakonu o referendumu sa 0,5% odnosno imali više 2096 glasova. Svakom detetu je jasno da je 2912 veće od 2096 i da rezultat referenduma nije tačan. Prema spiskovima zvaničnih državnih organa protivzakonito se još nalazi 735 lica sa prebivalištem u Autonomnoj pokrajini Kosovo i Metohija kao i 1316 lica sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini. Znači na osnovu spiskova zvaničnih državnih organa, iz Srbije, AP KiM i BiH nije imalo pravo da glasa 4963 lica i jasno je niko razuman nije bio ovlašćen da prizna evidentnu referendumsku krađu i razbijanje Državne zajednice Srbija i Crna Gora.`` zaključio je Dragoslav Vukićević.

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Crnogorska policija jutros je zatvorila pravoslavne hramove u Podgorici i Nikšiću, dok je prethodno vjernike legitimisala i privodila.

Već mesecima traje otvorena kampanja protiv Crkve, episkopa, sveštenstva i verujućeg naroda u Crnoj Gori, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko primorske.

Povodom jučerašnje izjave Mila Đukanovića, odnosno teških optužbi na račun predsednika Atlas Grupe dr Duška Kneževića, reagovao je Knežević navodeći da mu se prije svega zahvaljuju na pozivu da dođe u Crnu Goru i dokazuje nevinost pred njegovim pravosuđem.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone