Raković: Milo je tiranin koji je od Crne Gore napravio koncentracioni logor i tamnicu naroda!

Raković YT

Foto: Youtube/print screen

Dušku Markoviću, za kog Raković kaže da nije srbofob ali jeste čuvar Đukanovićevog monstruoznog poretka, trebalo bi omogućiti da učestvuje u promenama i s narodom sruši poredak Demokratske partije socijalista.

Dr Aleksandar Raković govorio je o knjizi „Crnogorski separatizam“ i ostalim temama koje se tiču prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Crne Gore.

Raković je između ostalog kazao da je Milo Đukanović tiranin koji je od Crne Gore napravio koncentracioni logor i tamnicu naroda. S tim u vezi, Đukanović mora da ode i treba razmišljati o svim mogućnostima za njegovu smenu. To je unutrašnja stvar Crne Gore i njenih građana, a Srbi iz Srbije i Srpske podržavaju, naravno, demokratske napore Srba u Crnoj Gori i ostalih slobodoumnih faktora u crnogorskom društvu.

Dušku Markoviću, za kog Raković kaže da nije srbofob ali jeste čuvar Đukanovićevog monstruoznog poretka, trebalo bi omogućiti da učestvuje u promenama i s narodom sruši poredak Demokratske partije socijalista. Ukoliko to ne učini, odnos prema njemu treba da bude isti kao prema Đukanoviću.

Foto: Glas javnosti/ Ilustracija

Raković je posebno naglasio da su pravoslavne litije i omladinska kontrakultura borba za slobodu svih građana Crne Gore. Nije reč o namerama da Crna Gora izađe iz NATO jer to sada nije ni moguće. Pristupni ugovor Crne Gore s NATO je obavezujući u trajanju od 20 godina i stoga se time ne treba baviti jer je ostalo 17 godina do isteka tog roka.

Posle rušenja Đukanovića, naglašava Raković, Crna Gora bi morala da bude ustrojena na temeljima Crne Gore Petrovića.

(Izvor: IN4S)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Podgorici i na Cetinju proteklog vikenda privedeno je na informativne razgovore, 17 navijača FK Budućnost kod kojih su nađene nalepnice 'Srbe na vrbe!' i 'Srbi, van iz Montenegra', kao i čitav arsenal hladnog oružja!

Vladika Joanikije obratio se okupljenima u cilju da smanji tenzije. On je rekao da će otići u policiju da da izjavu.

Poznato je da se u teškim momentima svako obraća svojim najvernijim saveznicima, a čini se da je sada sve jasnije i do kraja ogoljeno da režim Mila Đukanovića u poslednjoj fazi svog ludila nema bližih saveznika od Hrvata, za koje ga neraskidivo veže mržnja prema Srbiji i svemu srpskom, a tek u drugom planu članstvo u NATO i zajednički mentori sa Zapada.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone