Псеудорелигијски „владика“ Лав би да изврши “реконструкцију, ребилдинг, реизградњу” НВО ЦПЦ

vladika lav

Извор: Принтскрин ЈутјубГрупа „одметника“ од НВО ЦПЦ, је у свом последњем видео обраћању најавила „ребилдинг и реконструкцију“ „подгоричко-дукљанске епархије“. Ту намјеру је објелоданио лидер ове групе, „владика“ Лав Лајовић.

Група „одметника“ од НВО ЦПЦ, је у свом последњем видео обраћању најавила „ребилдинг и реконструкцију“ „подгоричко-дукљанске епархије“. Ту намјеру је објелоданио лидер ове групе, „владика“ Лав Лајовић.

„Дио Италијанске Православне цркве, очински је показао жељу да нас заштити и да нам да благослов да дјелујемо, као Црногорска црква, цитираћу га кад он каже, јер је Италијанска православна црква учествовала у стварању Црногорске православне цркве, она је произвела тадашњег протојереја Мираша Дедеића у архимандрита и посредовала у његовој хиротонији у Бугарској, ти исти људи кажу, су спремни да раде „риконстракшн, ребилдинг„, реизградњу ЦПЦ“, казао је Лајовић.

„Псеудорелигијски кловн Лав Лајовић је извршио, како каже: “реконструкцију, ребилдинг, реизградњу” НВО ЦПЦ, са групом сметењака откачио Мираша и направио спот који улази у историју смјехотреса…

Више није јасно да ли је ова група цивила дио италијанске, украјинске или дукљанске псеудоцркве, само је сигурно да су Мирашу “дали ногу”?!

Сада је Лав, наводно, предстојатељ “дукљанско подгоричке метохије”, расколничке “Украјинске цркве Кијевског патријархата”, а шеф му је Володимир из Италијанске православне цркве. Овога циркуса, како их Бог све одреда лијепо остави без памети. Ово се мора одгледати”, поручио је Грубач.

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Невоља никад иде сама, а таква је ситуација са црногорским председником Милом Ђукановићем, чији су здравствени и брачни проблеми у јавности ових дана као бомба одјекнули.

Kao što život uvek pronađe put, kao što zrak svetla prodire i kroz najgušći mrak, tako i istina, pravda i borba za slobodu uvek pronađu način da se ispolje i pokažu, bez obzira na to koliko se sputavaju i kakvoj se represiji njihovi nosioci izlažu.

Iako je nepobitno da se režim višedecenijskog diktatora Crne Gore Mila Đukanovića nalazi u ozbiljnim problemima nakon najnovijih analiza i projekcija relevantnih međunarodnih finansijskih institucija, koje ukazuju da će se Crna Gora suočiti sa dramatičnim padom bruto domaćeg proizvoda (BDP) kao posledicom pandemije koronavirusa i njenim uticajem na turizam kao ključni sektor crnogorske ekonomije,

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета