Klinicki CG

Фото: Youtube/Printscreen/Vijesti Online

Muškarac (65) iz Herceg Novog preminuo je sinoć u Kliničkom centru CG

U Kliničkom centru Crne Gore sinoć je od posledica novog koronavirusa preminuo 65-godišnji Z.P.

On je prva žrtva virusa COVID- 19 u susednoj zemlji, izjavio je direktor KC CG Jevto Eraković, prenosi podgorički portal CdM.

Muškarac, inače iz Herceg Novog, primljen je u subotu uveče posle ponoći u Klinički centar sa hroničnim oboljenjem pluća, prenosi podgorički portal Vijesti.

"Uzorak brisa je uzet nakon dolaska pacijenta u Klinički centar, a analize su potvrdile da je pacijent imao COVID-19. Ovaj građanin je u prvoj polovini ovog meseca boravio u Srbiji", navodi se u saopštenju KC CG i Instituta za javno zdravlje.

U Crnoj Gori do sada je od novog koronavirusa obolela 21 osoba.

(Izvor: B92)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Kada se visina globe uporedi sa standardom države...

Doktor Branimir Nestorović u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji otkrio je kako reaguje na prozivke i uvrede na svoj račun, jer je na konferenciji za medije krajem februara koronavirus nazvao "najsmešnijim" virusom u istoriji. Tom prilikom otkrio je i jedan nepoznat detalj.

Dok se cela Srbija bavi problemom epidemije korona virusa, iza kulisa se deđavaju neke neobične stvari. Nakon što su beštani u Kovinu sprečili naseljavanje migranata u njihovoj blizini oglasio se i penzionisani oficir Vojske Srbije, Momir Stojanović koji je upozorio na problem dolazaka migranata u Srbiju.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета