BIJELO-POLJE-ZASTAVE-FOTO-TVITER_620x0

foto: Novosti

U Bijelom Polju određen pritvor do 30 dana dvojici mladića. U Osnovnom sudu u Bijelom Polju posle saslušanja otvorena je istraga i određen pritvor do 30 dana Bogdanu Ćinćuru (20) i Rastku Ćetkoviću (22)

Postupajući po zahtevu osnovnog državnog tužioca, u Osnovnom sudu u Bijelom Polju posle saslušanja otvorena je istraga i određen pritvor do 30 dana Bjelopoljcima Bogdanu Ćinćuru (20) i Rastku Ćetkoviću (22).

 
Oni se sumnjiče da su počinili krivično delo povrede ugleda države, odnosno da su u noći između petka i subote polomili i bacili 13 državnih zastava, istaknutih na stubovima gradske rasvete na Trgu slobode u Bijelom Polju.

Njih dvojica su kazali na saslušanju da nisu imali nameru da bilo koga povrede niti da poruzi izvrgnu svoju državu, odnosno da zastave posle skidanja nisu cepali niti bacali u kontejner već ih odložili pored stubova, a kao razlog takvog postupka naveli su pijanstvo...

Pritvor im je određen zbog opasnosti da bi mogli ponoviti delo, donosno zbg činjenice da studiraju u Sarajevu, odnosno beogradu. Njihv branilac je iskazao žaljenje određivanjem pritovra, ocenjujući to epilogom medijskog pritisaka koji su usledili sa raznoh strana...

Novosti

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić vratio se pre dva dana u Crnu Goru i nalazi se u samoizolaciji zbog mera koje je crnogorsko Nacionalno koordinaciono telo (NKT) odredilo u borbi protiv COVID-19.

Fudbalski klub Iskra i njen predsednik Blažo Šaranović, koji je inače, direktor Uprave za imovinu, koja je istureno odjeljenje DPS-a za otimanje imovine Srpske pravoslavne crkve i član Glavnog odbora DPS-a, su pod istragom UEFE da su namestili utakmicu Prve Telekom Crnogorske lige protiv Petrovca.

Na jučerašnjoj sednici Skupštine Crne Gore bilo je, u najmanju ruku, vrućih rasprava, a čulo se i da je sramota da se vlast iz Podgorice vozi u "majbahu" dok ljudi gladuju.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone