Početak štrajka u beranskom ''Simon vojažu''

BERANE-SIMON-sTRAJK-1-FOTO-M

foto: Novosti / M.Sekulović

Nekadašnji „Jugoprevoz Berane“, a zatim i „Ivangrad prevoz“ je posle stečaja postao "Simon vojaž", a direktor tog preduzeća je visoki funkcioner DPS

- NASTAVLjA se otvorena hajdučija i uništavanje preduzeća u Crnoj Gori. Javnost je upoznata sa situacijom u beranskom „Simon vojažu“. Slika poštenih radnika koji štrajkuju i traže mukom zarađene plate nije mogla zaobići ni Berane. I po ko zna koji put gledamo obespravljene radnike kako tragaju za pravdom, sa jedne strane, i tužnu činjenicu da se rasprodaju i krčme i delovi onog što je preostalo u ovom preduzeću.

 
Ovo je povodom štrajka u najvećem prevozniku na severu Crne Gore, kazao predsednik OO SNP Berane, stožera vladajuće koalicije u ovom gradu Tihomir Bogavac, koji podržava osnovni zahtev radnika i zahteva hitnu isplatu 24 zarade, dnevnica, i povezivanja radnog staža zaposlenima, koji iznose brojne optužbe na račun vlasnika firme, Mehmeda Meše Adrović, inače predsednika Skupštine opštine Petnjica i čelnika tamošnjeg Opštinskog odbora Đukanovićeve DPS.

Novosti

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Prethodnih dana smo bili svedoci izrazito pomirljivih izjava ambasadora Crne Gore u Srbiji Tarzana Miloševića, koji se gotovo upinjao da građane naše države uveri da su Srbi i Crnogorci bratski narodi (kao da to nije notorna činjenica), pritom u krajnje patetičnom tonu ističući da, ukoliko bi Crna Gora zaista nešto radila protiv Srbije i njenih interesa, onda on ne bi ni bio na sadašnjoj funkciji.

Vladimir Tomović je na svom Instagram profilu objavio fotografiju kako bi jasno objavio svoj stav, o novonastaloj situaciji, oko Srbije i Crne Gore, te zatvaranja granica i na taj način izazvao buru komentara

RTCG, državna televizija Crne Gore, napravila je neverovatan ispad kada je u jeku jutarnjeg programa pustila spot Marka Perkovića Tompsona, osvedočenog ustašu i to na Dan pobede nad fašizmom u koje spada i pobeda nad zločinačkom NDH-a koju perković zdušno promoviše!

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone