Odluka DPS-a da Duško Marković bude nosilac liste je poraz Đukanovića: CAR MILO JE GO I GUBI BITKU

Foto: Youtube/Printscreen

Iz Nove srpske demokratije Pljevlja ocenjuju da odluka DPS-a  da Duško Marković bude nosilac liste znači da Đukanović priznaje da gubi izbore.

- Odluka DPS-a da dugogodišnji udbaš Duško Marković bude nosilac liste DPS-a na predstojećim parlamentarnim izborima nije ništa drugo već priznanje da je car go i da gubi bitku 30-og avgusta-saopštio je Milan Mijo Lekić, predsednik Opštinskog odbora Nove srpske demokratije Pljevlja.

- Donošenje ovakve odluke od strane DPS-a posle formiranja velike narodne koalicije "ZA SPAS CRNE GORE" nije ništa drugo već priznanje od koga gubi bitku - kaže Lekić dodajući da je u narodu poznata izreka "Kad brod tone prvi beži kapetan" i "Kad se čovek topi i za vrelo se gvožđe hvata".

Niti ćeš Đukanoviću pobeći sa broda, niti ćeš se čak ni za vrelo gvožđe uhvatiti - poručuje Lekić.

Foto: Youtube/Printscreen

Prema njegovim rečima odluka DPS-a nije ništa drugo već poruka glasačima DPS-a:

- Spasavajte se ko kako zna i ume, poruka DPS-a da je propao plan Đukanovićeve vladavine, bežite sa broda svi oni koji niste okrvavili ruke i oni koji niste duboko zavukli ruke u državnu kasu - rekao je Lekić, pa zaključio:

- Đukanoviću, da si išta znao, da te nisu na silu držali na vlasti vekovni neprijatelji CG zbog zabadanja noža Srbiji i celokupnom srpskom narodu ne bi udario na Srpsku pravoslavnu crkvu i na Boga i svece.

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета