NEMA ZATIŠJA U BUDVI: Privatno obezbeđenje DPS polomilo enterijer u kancelarijama u Opštini Budva! (VIDEO)

Kancelarije-Budva-FB

Foto: Facebook/Printscreen

Demokratska Crna Gora dostavila je video snimak na kome se vidi da je privatno obezbeđenje, odnosno funkcioneri Demokratske partije socijalista (DPS) iz Kolašina polomili enterijer u gotovo svakoj kancelariji u zgradi Opštine Budva.

Videosnimak je Demokratama izgleda dostavio neko od zaposlenih kome je privatno obezbeđenje dozvolilo ulazak u zgradu.

Gradonačelnik Budve Marko Carević (Demokratski front) i predsednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović (Demokratska Crna Gora) zaustavljeni su danas na ulazu u zgradu Opštine Budva.

Policijski kordon i jutros je postavljen ispred glavnog ulaza u Opštinu Budva, a privatno obezbeđenje koje se nalazi u zgradi kaže ko može da uđe.

Pripadnici privatnog obezbeđenja uručili su danas nepečatirana rešenja Careviću i Radoviću o njihovom razrešenju.

Bez prisustva novinara, uz uvrede, psovke, upotrebu biber spreja, fizički kontakt, intervenciju privatnog obezbeđenja i privođenje odbornika DF-a i SNP-a u policiju, koalicija prevođena DPS imenovala je u subotu za gradonačelnika Budve Nikolu Divanovića (DPS), a za šeficu SO Budva Anđelu Ivanović (Crnogorska).

(Izvor: Vijesti)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Da je teorija o seobi Slovena i doseljavanju Srba na Balkan u 6-tom veku neutemeljena i da je podvala upravo govori pronalazak Šudikovskog kvadra. Naime na lokalitetu Šudikove kod Berana kod manastira Šudikova pronađen je kameni kvadar sa natpisima na tri kamene strane.

Да се не понављам и говорим о свим твојим издајама, мржњи према Србији, Русији и свему што је српско, питаћу те само једно.

Mediji ne samo u Crnoj Gori, već i u čitavom regionu su od ranih jutarnjih časova ispunjeni snimcima i fotografijama bezočne primene sile pripadnika crnogorske policije nad golorukim ljudima, funkcionerima legalno izabranih i iznad svega legitimnih lokalnih vlasti u Budvi.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone